Магията – чиста наука!

Често бъркаме магията с мистиката. Нищо чудно – и едното, и другото ни се струват необясними и загадъчни

Всъщност в магията няма нищо мистично, тъй като тя се базира на физическите закони, и по-точно – на взаимодействието на енергиите. Просто всичко се случва в тънките планове, до които съвременната наука все още не е достигнала.

В известен смисъл Архимед и Леонардо да Винчи са били магове за своите съвременници. Но това, което в древността се е смятало за невероятно и непостижимо, днес е чиста наука без всякакви примеси на вълшебство.

Магията е прародителка на всички съществуващи днес науки. Тя се базира на три основополагащи постулата.

Първо: целият свят не просто е пронизан от енергийни полета, той е създаден от самата енергия. За това свидетелства и теорията за Големия взрив. Преди повече от 13 млрд. години в точката, откъ-дето започва всичко, се натрупва невъобразимо количество енергия. След взрива тя се разпределя, вече не е така концентрирана, но едновременно с това общото й количество остава неизменно.

Второ: единството на субстанциите

Всичко, което съществува във Вселената, е създадено от една и съща материя и носи в себе си цялата памет на вечността.

И трето, произлизащо от първите две: това е единството и непрекъснатостта на енерго-информационното поле. Нито една същност, действие или мисъл не изчезват безследно и всичко влияе върху всичко. Трябва просто да умеем да се възползваме. И магията е именно способността да управляваме енергетичните потоци за своите цели.

Още от училище ни е познат опитът с магнита и железните стърготини

Движейки магнита под дъската, върху която са посипани метални стружки, наблюдаваме как те променят разположението си и образуват различни причудливи фигурки.

Магът е своеобразен магнит. И колкото е по-силен е, толкова по-широко и мощно е влиянието му. Силният маг може да въздейства върху всичко, което се намира във Вселената, в това число и на всеки отделен човек. Той може да го защити или да създаде необходимите условия, при които човекът да постигне целта си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар