Ето какви са по характер хората със сиви и черни очи!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Очите говорят за характера

Ако сте със сиви очи…

Вие сте много нежни, но в същото време преливате от енергия. Най-често сивооките водят много зает начин на живот и ангажиментите трудно им позволяват да застанат дълго на едно място. Хората със сиви очи много обичат да се забавляват. Повечето от тях имат тъмна страна и са доста загадъчни.

сиви очи

Хората със сиви очи са много нежни

Обикновено са много чисти и спретнати, но не се вманиачават на тема чистота. Заради специфичния цвят на очите, те са красиви и много рядко срещани. С уникална персоналност са. Повечето хора обичат да са в компанията на познатите си със сиви очи, защото те са много спокойни натури и може да им се има доверие повече от на всеки друг.

Сивооките са любители на природата и особено на водата. Но не обичат много приключенията, предпочитат сигурността. За тях е характерно и това, че умът им реже като бръснач.

Ако сте с черни очи…

Всъщност самият факт, че някои има очи с такъв цвят, е уникален и изненадващ, тъй като черните очи се срещат изключително рядко. Това, което на нас ни изглежда черно и го определяме като черни очи, са всъщност много тъмнокафяви очи. И така, тъмнокафявите (или ако предпочитате – черните) очи се асоциират с нощта, загадъчността и интуицията. Хората с толкова тъмни очи са смятани за много отговорни и стабилни личности, на които може да се има доверие.

Те са потайни, но пък и никога не биха издали ваша тайна на друг човек. Хората с черни очи трудно се доверяват и рядко завързват приятелства, а още по-трудно се влюбват. Но ако започнат някаква връзка, те са много лоялни до края.

Те са изключително трудолюбиви и практични хора и винаги постигат най-добрите възможни резултати в нещата, с които се занимават. Хората с много тъмни очи са духовни и страстни натури, както и склонни към оптимизъм. Те винаги знаят как да се представят в своята най-добра светлина пред околните.

Ако сте с лешникови очи…

Тези хора никога не подминават предизвикателство и са много добри в пробването на новости, пише „Жуpнaл“. Хората, чиито очи напомнят цвят на лешник, всъщност са с много променлив характер. Те са много мили, но ако ги ядосате, веднага си сменят поведението и трябва да се пазите от тях.

По принцип, тези хора са много дружелюбни, отзивчиви и симпатични. Хората с лешникови очи са силни и много енергични и винаги имат причина за всичко. Те са състрадателни, лоялни и много романтични. Привързват се силно и не се вълнуват за това, което казват или мислят околните.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар