Вие сте със сини или зелени очи? Ето какво означава това!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Казват, че очите са прозорец към душата

И не е случайно, след като само техният цвят показва доста важни неща за характера и личността ни.

Ако сте с кафяви очи…

Вие сте много мъдри и не позволявате някой да ви казва какво да правите. Хората с кафяви очи обичат да са център на вниманието. И обикновено им се отдава да го получат, защото те са много забавни, имат чувство за хумор и лесно разсмиват околните. Хората с кафяви очи лесно създават нови приятелства.

сини очи

Хората със сини очи са много мили и учтиви

Те са мили и леко загадъчни личности. Освен това са креативни и демонстрират смайващ вкус за мода. Тяхната голяма слабост е, че са плахи и срамежливи и може да не посмеят да кажат на околните как точно се чувстват.

Ако сте със сини очи…

Е, от пръв поглед е ясно, че това са възхитителни и много привлекателни хора. Те обожават да се запознават с различни хора и да създават нови приятелства. Синеоките хора са много мили и учтиви, но в същото време са весели и духовити. Не притежават силен творчески потенциал и са много умни. Хората със сини очи също така обикновено са страстни, любвеобилни, много грижовни и нежни към близките си.

Ако сте със зелени очи…

Тези хора са едни от най-страстните, когато говорим за любовни отношения, а връзките им обикновено продължават много дълго. На зеленооките хора спокойно можете да се доверите, защото са много стабилни и лоялни.

Те много обичат да разсмиват околните, пише „Жуpнaл“. Освен това харесват да бъдат сред природата и да се впускат в различни приключения. С дълбока душевност са. Понякога обаче са много ревниви.

А ако им кажете нещо остро в очите, очаквайте бързо да ви отвърнат в същия тон – с хаплива и доста остроумна забележка.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар