Ритуал със свещи за сбъдване на желания, любов и за здраве

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Извършете този лесен ритуал със свещи. Той ще ви помогне да подобрите здравето си, да привлечете любов или да подпомогнете кариерата си

Всеки път, когато си намислите нещо, трябва максимално да се концентрирате върху това, което искате да получите в крайна сметка.

Когато си намислите нещо е важно не как, а по какъв начин ще се случи това. Причината е, че висшите сили могат да изберат път за реализиране на вашето желание, за какъвто дори не подозирате, но в същото време той да е най-действен. Много е важно желанието да бъде ясно формулирано.

И още – за него трябва да се мисли дълго преди да пристъпите към провеждането на ритуала. От правилната и конкретна формулировка зависи резултатът на магическото действие. Имайте предвид, че желанието трябва да е възможно и осъществимо. Едва ли можете да откриете съкровището на тамплиерите или да станете президент на екзотична страна, без да излизате от дома си.

РИТУАЛ СЪС СВЕЩИ

Един от най-действените магически ритуали е обредът със свещи. За целта ви е нужна голяма свещ -колкото по-голяма е, толкова по-добре. По отношение на цвета изхождайте от това, което искате да получите.

Черните и белите свещи се използват в ритуали за защита, изчистване и оздравяване

Червената – в ритуали, свързани с любов, интимни отношения, увереност.

Оранжевите са за обреди за главозамайваща кариера,успех и творчество.

Зелените свещи се използват, когато искате да се сдобиете със здраве и пари.

Розовите са за тези, които желаят сключат удачен брак, да запазят щастието в семейството.

Сини свещи се използват за душевно здраве.

Жълтите са идеални за ритуали,свързани с приятели и пътешествия.

Кафявите са подходящи за сдобиване с по-добра реколта.

Свещта с необходимия цвят се поставя върху нова чиния или нов свещник. Преди сън всяка вечер я палете, гледайте пламъка и си представяйте, че желанието ви вече е факт. Човек сам трябва да почувства в кой момент сеансът трябва да бъде прекратен до следващия ден. Ритуалът започва да работи много по-рано от времето, когато свещта ще догори. Въпреки това тя трябва да изгори напълно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар