Защо мъжете винаги ме напускат?

промоции


Мисля, че винаги съм била добра съпруга, а имам вече четири развода

Аз съм съвсем нормална жена на 47 години и честно казано нямам представа защо животът ми тръгна по начин, за който никога не съм предполагала.

Винаги съм си мислела, че ще срещна единствения мъж, с когото да прекараме заедно целия си живот, че ще имам хубаво и сплотено семейство, деца, и ще живеем заедно до дълбоки старини.

Не знам къде съм сгрешила, но това меко казано, не ми се получи. В момента ми предстои четвъртия развод и пак се очертава да бъда сама.

Това не ме плаши толкова, тъй като смятам, че още съм хубава жена и привличам мъжете. Обаче защо все така става, че всеки мой брак приключва с развод.

Не съм скандалджийка, не кръшкам, никога не се е случвало да изневерявам на съпруга си. Но и през четирите брака се повтаря едно и също. Първо много се обичаме, постепенно обаче започваме да се отчуждаваме един от друг, след това той започва да закъснява вечер, идват скандалите… И накрая, когато се разделим, вече изпитвам само облекчение.

От първия си брак имам дъщеря, а от третия син. В момента момчето живее с мен, щерката учи и работи в София. Някой ден и той ще тръгне по пътя си. Не ме плаши обаче толкова самотата, колкото това, че ще за пети път ще ми се случи поредния травмиращ брак…

П.С., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар