Защо мъжете винаги ме напускат?

алкогард промоция


Мисля, че винаги съм била добра съпруга, а имам вече четири развода

Аз съм съвсем нормална жена на 47 години и честно казано нямам представа защо животът ми тръгна по начин, за който никога не съм предполагала.

Винаги съм си мислела, че ще срещна единствения мъж, с когото да прекараме заедно целия си живот, че ще имам хубаво и сплотено семейство, деца, и ще живеем заедно до дълбоки старини.

Не знам къде съм сгрешила, но това меко казано, не ми се получи. В момента ми предстои четвъртия развод и пак се очертава да бъда сама.

Това не ме плаши толкова, тъй като смятам, че още съм хубава жена и привличам мъжете. Обаче защо все така става, че всеки мой брак приключва с развод.

Не съм скандалджийка, не кръшкам, никога не се е случвало да изневерявам на съпруга си. Но и през четирите брака се повтаря едно и също. Първо много се обичаме, постепенно обаче започваме да се отчуждаваме един от друг, след това той започва да закъснява вечер, идват скандалите… И накрая, когато се разделим, вече изпитвам само облекчение.

От първия си брак имам дъщеря, а от третия син. В момента момчето живее с мен, щерката учи и работи в София. Някой ден и той ще тръгне по пътя си. Не ме плаши обаче толкова самотата, колкото това, че ще за пети път ще ми се случи поредния травмиращ брак…

П.С., Варна

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар