Кой е най-сигурния начин да изчистите дома от лоша енергия?

Най-сигурният начин е да повикате свещеник, който да освети жилището по всички правила. Това работи във всички случаи


Изключение би могла да е разположената в него „черна дупка”. Но преди да извикате свещенослужителя на помощ, можете да се опитате и сами да се справите със ситуацията.

В случая с уроките старателно претърсете дома за чужди предмети.
Не се задоволявайте, ако откриете един предмет – те могат да са и десетки, в това число и на рамката на вратата откъм стълбищната площадка. След като откриете всички „диверсанти”, съберете ги, изнесете ги от дома по-далеч, изгорете ги, произнасяйки очистителна молитва, останалото закопайте. След това обезателно осветете дома – самостоятелно или със свещеник. Запалете тамян – той избавя помещението от остатъците от уроките.

Но това не е всичко. Постарайте се да установите „доброжелателя”, който ви е подхвърлил разрушителните „подаръци”, и прекратете общуването с него

Ако причината за негативната енергетика е някой от вашето семейство или по-скоро черните мисли на този човек, създайте постоянна „пречистваща система”. Добре почистват аурата на дома растенията. Изберете дърво вампир, което ще поглъща негативната енергия, като отрежете клонче от него. Поставете го там, където човекът с тъмните мисли стои най-често. Към дърветата вампири се отнасят трепетлика, топола, люляк, липа. Можете да направите и декоративна композиция със зърна царевица, ръж или овес – те също поглъщат негатива, и да ги поставите в рисковата зона. Само се постарайте самите вие по-рядко да сте редом с тези „капани за негатива”. Този сувенир е предназначен само за човека, който разваля аурата на дома ви. Зърната и дървеното парче трябва да се сменят поне веднъж месечно.

В останалите помещения, тоест там, където „черният човек” влиза по-рядко, а вие много по-често, поставете дървета и зърна донори: бреза, дъб, клен, бор, елда, пшеница или ориз. Те подхранват аурата.

Използвайте един от изброените „лекари”. В случай, че сте горди собственици на „черна дупка”, ще трябва постоянно да изчиствате аурата на дома си. За целта използвайте домашни растения в саксии. Помнете, че остролистните палми и растения от типа на юката сами по себе са „доставчици” на негативна енергия. Отдайте предпочитание на яркочервения здравец.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар