Нумерология разкрива цвета на аурата

алкогард промоция

Не е задължително да притежавате екстрасензорни способности, за да узнаете цвета на аурата


Оказва се, че можете лесно да го направите с помощта на цифри, а по-точно -с датата на раждането си.

Аурата е нашата биоенергетична обвивка, която прелива в различни цветове и се влияе от физическото и духовното ни развитие. Но основният й фон е неизменен. В нумерологията той се нарича „цвят на житейската цел“ и се изчислява с помощта на цифри.

За да узнаете цвета на житейската си цел, съберете цифрите в датата си на раждане и ги опростете до едноцифрено число. Например сте родени на 19. 02.1993 = 1+9+0+2+1 +9+9+3 = 34 = 3+4=7. Това е числото на аурата ви.

Има две „изключителни“ числа – 11 и 22. Ако при събирането на цифрите в датата ви на раждане получите едно от тях, не е необходимо да ги свеждате до едноцифрено. Числото на аурата ще посочи житейския ви път и ще покаже към какво да се стремите и какво да избягвате.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

1 – Червена аура

Притежателите на аура с червен оттенък се отличават със силен енергиен потенциал, много са егоцентрични, честолюбиви и целеустремени. Притежават харизма, затова привличат вниманието на околните. Могат да бъдат нервни, ревниви, отмъстителни и зле контролират емоциите си.

2 – Оранжева аура

„Оранжевите“ търсят приключения и са двигатели на прогреса. Обичат състезанията, но са реалисти, твърдо стъпили на краката си. Невероятно изобретателни, енергични и уверени в себе си. Сред негативните им страни са мързелът, избухпивостта и високомерието.

3 – Жълта аура

Това е цветът на здравето и благополучието. Хора на новите идеи, обичат да поговорят от душа, главната им цел е самоизразяването. Имат творчески способности и силен интелект. Те са свръхчувствителни. Устремени са към щастието. Сред отрицателните моменти е склонността им към скандали и конфликти. Жълтото е енергоемък цвят, затова силата му трябва да се насочи изключително за съзидание.

4 – Зелена аура

Зеленият цвят е символ на разумност, позитив, както и на състрадателност. „Зелените“ се стремят да предизвикват съдбата и да постигат целите си независимо от трудностите. Лесно се адаптират към обстоятелствата, но са склонни да възприемат живота лекомислено. Главният им проблем е да си намерят подходящ партньор.

5 – Светлосиня аура

Притежателите на аура със светлосин оттенък се отличават с творчески способности. Те могат да постигнат много, ако не хабят енергията си ненужно. Обичат да пътешестват, да сменят местожителството и кръга си на общуване. Постоянно се стремят към развитие, получаване на нови знания. Може би именно в самоусъвършенстването е тяхното предназначение.

6 – Синя аура

Това е въплъщение на мъдростта и хармонията. „Сините“ обичат да помагат и да подкрепят. Общителни и внимателни са. Доставя им удоволствие да решават семейни проблеми. Емоционални, чувствителни, духовни, мнозина се посвещават на религията или служат на науката. Склонни са към чести смени на настроението.

7 – Виолетова аура

Духовни хора, които притежават изтънчено въображение и лидерски способности. Стремят се към свобода и независимост. В живота си имат резки възходи и падения, съдбата им изобилства с възходи и падения. Имат висок интелект, но са слаби физически. Носителите на виолетова аура са най-малобройни, затова имат пълното право да се смятат за изключителни.

8 – Розова аура

Това са нежни и грижовни хора, но ако е необходимо, могат твърдо да отстояват мнението си. Често се намират на върха на властта и заемат високо обществено положение. В живота си поставят високи цели. Но трябва да са сдържани и да не надценяват възможностите си, иначе рискуват да изгубят всичко.

9 – Бронзова аура

„Бронзовите“ са отзивчиви, грижовни, имат позитивно мислене, затова често са оптимисти в живота. Но понякога са склонни да се самоподценяват, затова е възможно да се поведат по чужд акъл. Вследствие на добротата им околните безсрамно се възползват от тях.

11 – Сребърна аура

Притежателите й имат множество таланти, необикновено въображение и изразена интуиция. Притежават малко практичност и голямо фантазьорство. Те са строители на грандиозни въздушни замъци. Главната опасност за „Сребърните“ е, че могат лесно да потънат в света на мечтите и да изпаднат от реалността.

22 – Златна аура

Притежателите на такава аура са късметлии. Темпераментът, силата на волята им, талантите им са способни да вложат нова искра във всяко начинание. Те не са от онези, които се подчиняват. Напротив, „златните” са способни винаги да поемат юздите на управлението в ръцете си. Но съществува опасност да разпилеят енергията си за безсмислени дреболии.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар