Разберете кой е вашия тотем и какво ще ви се случи в Годината на Таралежа

промоции

Със сигурност не сте чували за Годината на Таралежа. Но, този хороскоп е изненадващо подробен и точен. Струва си да се вслушате в него

32-годишният тотемен календар е наследство от древната арийска култура. Уникалността му е в това, че всяка година има свой управител – свещено тотемно животно

Тотемът оказва на подопечните си подкрепа и защита. Снабдете се с талисман – фигурка, статуетка на тотемното животно, и при нужда се обръщайте към него за покровителство и помощ.

Денят на пролетното равноденствие, когато Слънцето навлиза в знака Овен, слага началото на тотемния календар

Този момент се смята за астрономическата и астрологическата Нова година. Според някои версии авестийската Нова година е най-древната традиция за празнуването на Нова година.

На 20 март навлязохме в Годината на Таралежа по зороастрийския (авестийския) календар. Покровителят на годината е бодлив и внимателен. Отличава се с меркантилност и досада. Има отлична памет, благодарение на която помни огромен обем информация и никога не забравя – ни хубавото, ни лошото. Обича да се хваща за дреболиите и детайлите. Външно е незабележим, но не бива да го подценявате.

Таралежът не рискува, ако играта не си струва усилията. Преди началото на всяко ново дело старателно ще изчисли степента на риска и възможната изгода. Той е домошар и обича да се запасява. Верен е на приятелите и любимите си, но живее на принципа „Доверявай, но проверявай!”.

„Таралежовите” черти на характера могат да се проявят у всекиго от нас.

ТАРАЛЕЖ (1954, 1986, 2018)

Вие сте фаворитите тази година! И вие решавате дали ще се водите от съдбата или съдбата ще се води по вас. Залагат се основите на новия 32-годишен цикъл. Добре е „да смените игличките си” – поработете над имиджа си.

КОШУТА (1955, 1987)

Трепетните и грациозни Кошути през цялата година ще пасат на ливадата сочна зелена трева. Периодът е безопасен и стабилен за вас. В личния си живот няма да имате поводи за огорчения. Наслаждавайте се на живота и по мъничко си позволявайте някоя дребна радост.

СЛОН (1956, 1988)

Бавният и спокоен Слон ще се разочарова от партньорските отношения. Няма да прави „от мухата слон” и с достойнство ще скъса неприятната връзка. Като правило за два слона няма място в сянката на едно дърво.

КОН (1957, 1989)

В бясното преследване на материални блага не забравяйте и за почивката. Несправедливостта към околните може да стане главната ви грешка през тази година. Добре е „да смените подковите“ – поработете над мирогледа и приоритетите си.

ГЕПАРД (1958, 1990)

Като цяло, годината е успешна и спокойна, ще ви донесе полезни запознанства и нови връзки. Личният живот ще ви радва с укрепване на съществуващите отношения. Има перспективи и за тези, които все още търсят партньора си.

ПАУН (1959, 1991)

През тази година ще успеете да заложите фундамента на бъдещото си материално благополучие. Актуално перо ще са разходите ви за потомството. Ще се наложи да вложите и време, и средства. Първо трябва да измътите яйцата, а след това да напълните вечно гладните гърла.

ЛЕБЕД (1960, 1992)

Гордите Лебеди не са свикнали да се борят за място под слънцето. А ще се наложи! Защитавайте постиженията си и жизненото си пространство, иначе може да загубите много от бонусите, които отдавна сте свикнали да смятате за свои. Вярвайте в силите си!

РИС (1961, 1993)

Ще имате всичко, освен обичайното. Съдбата ви дава знаци, крито трябва да използвате. Интуицията и логиката в тандем ще ви позволят да превърнете живота си в приказка. Годината е благоприятна както в личен, така и в професионален план.

МАГАРЕ (1930, 1902, 1994)

Очакват ви щастливи времена. Ще укрепите положението си както в социума, така и в личните отношения. Без бързане, но и без да спира, цяла година Магарето се движи към целта си, преодолявайки препятствия, изкачвайки и спускайки се по планини.

БЯЛА МЕЧКА (1931, 1963, 1995)

Годината ще е отбелязана с интриги и тайно противостояние. Като истински рицари, вие смятате, че нямате врагове. Но ще се наложи да признаете, че те съществуват и нерядко действат подло. Вашата задача е да сдържате гнева си и отмъщението. Бъдете над тях.

ОРЕЛ (1932, 1964, 1990)

Предсказани са ви кариерен ръст и издигане на социалния статус. От висотата на птичи полет ще стане ясно къде и с кого да виете гнездо, ако засега то все още липсва или е било разрушено. Година на проверка на силите. И на предоставяне на нови възможности.

ЛИСИЦА (1933, 1965, 1997)

Годината ще е изпълнена с неочаквани събития и изненади. Късметът може да ви се изплъзне като мишка или внезапно да се окаже в острите ви зъби. Задръжте своето, пуснете чуждото. Ще трябва да сте честен ловец.

ДЕЛФИН (1934, 1966, 1998)

За да може през тази година океанът на живота да „кипи“, ще трябва добряците Делфини да проявят порядъчна доза егоизъм и решителност. Иначе плановете ви ще бъдат подложени на неприятни корекции от други, при това невинаги добри хора.

ГЛИГАН (1935, 1967, 1999)

Безмилостните и рационални Глигани ще сменят гнева с милост, което ще им позволи да си изяснят проточилите се конфликти (а с тях – и бъдещите затруднения), и да се избавят от различни „обиди за цял живот“. Главното е работата над самия себе си.

БУХАЛ (1936, 1968, 2000)

Мъдрите Бухали ще проявят чудеса от проницателност. Всички тайни интриги (засягащи вас самите и близките ви) ще станат очевидни за вас. Нещо повече, с достатъчно интуиция и чувствителност ще се справите и с най-сложни-те ситуации и ще изпълните годината с добро и светлина.

СОКОЛ (1937, 1969, 2001)

Соколът не лети по-високо от слънцето. През тази година трябва адекватно да оцените способностите и талантите си. Не бъдете скромни, но и не преувеличавайте мощта на крилата си. Задържайки своето, не хвърляйте око на чуждото. Ръководете се от етиката във всички постъпки.

Продължението прочетете ТУК

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар