Разберете кой е вашия тотем и какво ще ви се случи в Годината на Таралежа (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

промоции

Интересно нещо са хороскопите. Особено онези, за които чуваме за първи път. Хороскоп в Годината на Таралежа със сигурност е нещо ново за повечето от вас


Първа част на хороскопа в Годината на Таралежа може да прочетете ТУК

32-годишният тотемен календар е наследство от древната арийска култура. Уникалността му е в това, че всяка година има свой управител – свещено тотемно животно

Тотемът оказва на подопечните си подкрепа и защита. Снабдете се с талисман – фигурка, статуетка на тотемното животно, и при нужда се обръщайте към него за покровителство и помощ.

Денят на пролетното равноденствие, когато Слънцето навлиза в знака Овен, слага началото на тотемния календар.

Този момент се смята за астрономическата и астрологическата Нова година. Според някои версии авестийската Нова година е най-древната традиция за празнуването на Нова година.

На 20 март навлязохме в Годината на Таралежа по зороастрийския (авестийския) календар. Покровителят на годината е бодлив и внимателен. Отличава се с меркантилност и досада. Има отлична памет, благодарение на която помни огромен обем информация и никога не забравя – ни хубавото, ни лошото. Обича да се хваща за дреболиите и детайлите. Външно е незабележим, но не бива да го подценявате.

Таралежът не рискува, ако играта не си струва усилията. Преди началото на всяко ново дело старателно ще изчисли степента на риска и възможната изгода. Той е домошар и обича да се запасява. Верен е на приятелите и любимите си, но живее на принципа „Доверявай, но проверявай!”.

„Таралежовите” черти на характера могат да се проявят у всекиго от нас.

ЕЛЕН (1938, 1970, 2002)

Крайностите през тази година не са безопасни. Ще трябва да търсите „златната“ среда в постъпките и в думите си. Ще откриете хармонията със самите себе си, а значи и с целия свят. Проявявайте творческото си начало, позволете на душата ви да се труди, и всичко ще се получи.

МУФЛОН (1939, 1971, 2003)

Това, което по-рано не сте забелязвали, сега ще стане очевидно и ще ви накара да се замислите. Житейските приоритети могат да претърпят съществени изменения. Ще сгрешите, ако прекалено сте съсредоточени върху материалното и изгодата.

МАНГУСТА (1940, 1972, 2004)

Външните обстоятелства ще ви подтикват към грешки. Най-вероятно ще ви се наложи да поработите с вътрешния си свят и да видите света такъв, какьвто е. Трудностите са само отражение на вътрешните ви страхове и блокажи.

БЯЛ ВЪЛК (1941, 1973, 2005)

Годината ще е логично продължение на минал период. Останете упорити в неотклонното си движение напред. Не забравяйте, че зад гърба ви е „глутницата“, по вас се равняват останалите, вие сте примерът. Не си позволявайте слабости.

ЩЪРКЕЛ (1942, 1974, 2006)

За съжаление, годината може е трудна. И дори дела с добри перспективи ще се окажат разрушени или ще останат недовършени. Девизът ви е „По-добре по-малко, но по-добро”. И задължително довършвайте начинанията си.

ПАЯК (1943, 1975, 2007)

Бъдете готови за изненади. Но вашата паяжина е достатъчно здрава. Трябва да се научите да се представяте откъм най-добрата си стсрана, да работите над публичния си имидж. А когато се прибирате у дома, не забравяйте да свалите маската.

СМОК (1944, 1976, 2008)

Умението да избягвате острите ъгли в резултат ще даде добри резултати. Не се отказвайте от тези, които разчитат на помощта ви, и не ги смятайте за меркантилни. Можете да си позволите да бъдете щедри и благородни.

БОБЪР (1945, 1977, 2009)

Разчитайте само на себе си. Тези, които са били до вас, ще ви напуснат или още по-зле – могат да се превърнат във врагове. Предотвратявайте всякакви конфликти, не търсете публична справедливост и тихо ковете своя сал.

КОСТЕНУРКА (1946, 1978, 2010)

Годината е успешна във всякакъв смисъл. Избраният от вас подход – пасивна съпротива на неприятностите, опазване на дома и собствената душа, ще донесе забележителни плодове. Който върви бавно, далече стига!

СВРАКА (1947, 1979, 2011)

Не си пъхайте любопитния клюн в чужди работи. Докато разплитате чужди интриги, собственият ви влак може внезапно да потегли. Постарайте се колкото може по-ясно да определите границите на интересите си и да ги спазвате.

КАТЕРИЦА (1948, 1980, 2012)

Годината е подходяща за ремонт, за „попълване на запасите“, за работа с имиджа. В службата и в личния живот всичко е постарому. Катерицата се стреми да получи удоволствие от всичко, което притежава в момента – и ще го направи с блясък.

ГАРВАН (1949, 1981, 2013)

Осланяйте се на интуицията и на собствената си магическа сила. А за да ви намери късметът, работете, без да подвивате крак. Дадена ви е възможност безпогрешно да различавате необходимите дела от нещата, които можете да отложите или игнорирате.

ПЕТЕЛ (1950, 1982, 2014)

Можете да разчитате на подкрепата на околните. Но много повече самите вие ще раздавате „златни зрънца“, като помагате на близките си. Господарят на годината ще се погрижи паничка-та ви винаги да е пълна, а щедростта ви – неизчерпаема.

TУP (1951, 1983, 2015)

Нямате време за съмнения и размисли. Действайте уверено, за да не се превърнете в „изкупителния телец”. Ако трябва – бягайте, ако трябва – атакувайте. Противоречията и трудностите от миналата година не само няма да приключат, но и ще се задълбочат.

ЯЗОВЕЦ (1952, 1984, 2016)

Вървете по утъпкани пътеки – и в службата, и в личния живот; останалите крият опасност. Не експериментирайте с финансите. Работете и пестете. Годината изисква скромност и последователност.

КАМИЛА (1953, 1985, 2017)

Контролът над ситуацията и опитът от миналото ще ви помогнат да намерите верния път към „оазиса“. Но едва ли ще успеете да го достигнете. Пустинята ще ви окаже съпротива и ще отложи получаването на дългоочакваното. Вървете, без да бързате, стъпка по стъпка, към целта.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар