Обичам съпруга си, но сексът ни куца!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ


Не искам да му изневерявам, но той от години се прави, че проблем не съществува

Имам добро семейство, за хората около нас сме като взети от списание. Със съпруга ни сме заедно вече трийсет и няколко години. Животът ни винаги е бил добър, винаги сме се разбирали.
Никога в семейството ни е нямало скандали и разправии, да не говорим и за по-сериозните неща, каквито имат някои от приятелките ми.

Живеем добре, стандартът ни е приличен, никога не сме оставяли без пари, не си спомням отколко време не ми се е налагало да вземам назаем – сигурно повече от 20 години.

Имаме две прекрасни момичета – голямата тази година заминава да учи в Германия, малката още е в гимназия, но върви по стъпките на кака си и има отличен успех.

Със съпруга си също се разбираме прекрасно, всяка вечер си прекарваме заедно, говорим си или гледаме телевизия, или пък някой си работи нещо на компютъра. Важното е, че каквото и да правим, се чувстваме добре и уютно.

И тука идва това „но“ – проблемът ми е, че сексът с него не ми харесва… Още от самото начало не изпитвах почти нищо, но мислех, че като го обичам толкова, постепенно ще свикна и ще започна да го харесвам.

Това обаче така и не се случи, а в последните години, навярно заради годините, започвам да изпитвам страха, че изпускам нещо в живота си.

На няколко пъти се опитах да говоря с него по темата, мислех дори да отидем на специалист, но той категорично отказва да приеме, че има такъв проблем…

М.З., Ямбол

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар