Гадание с карти за кариера

Вземете тесте от 36 карти, добре ги разбъркайте и ги разделете на четири равни купчинки с „лицето” нагоре


Мислено задайте въпроса: „Скоро ли ще успея в кариерата?”, и действайте по следната схема. От първата купчинка сваляйте карти, докато не се появи асо.

Ако картата след нея е също асо, отделете я встрани заедно с първото (това е в случай, че вървят поред). Ако след асото следва друга карта и след нея – още едно асо, вземате само първото, а следващите аса и карти не са ви необходими. Задачата ви е да намерите в купчинката само следващите едно след друго аса.

По същия начин обработете и останалите три купчинки. В резултат в ръцете си ще държите няколко аса, което означава:

• 4 аса – кариерният подем не е далече.
повишението с всички произтичащи от това последствия ще настъпи скоро;

• 3 аса – темповете на издигането ви в кариерата обещават да са доста високи, но засега ще трябва малКо да изчакате. Дори и да няма признаци за издигане в длъжността, скоро ще се появят;

• 2 аса – имате надежда за добра кариера, но сте едва в началото на дълъг път. Не се отказвайте преждевременно – само на пръв поглед ви се струва, че нещата се движат бавно. Повярвайте, времето лети и кариерните ви планове ще се осъществят.

• 1 асо-това означава липса на всякакви надежди. Може би е добре да смените безперспективната професия или да се опитате да успеете на друго поприще.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар