На 36 години ще ставам баба!

промоции


И дъщеря ми забременя като мен – на 18

И аз не знам как стана в нашето семейство като циганите, при положение, че сме нормални, интелигентни и образовани хора. Просто така се случи с мен, че забременях много млада – само на 18 години и реших да родя детето. Разбира се, имах възможност да направя аборт, но реших да го родя, тъй като бях силно влюбена в момчето. И не сгреших, тъй като се оженихме и до ден днешен сме заедно. Той е чудесен съпруг, стана и прекрасен баща, въпреки че е мой съученик и му се наложи също да порастне бързо на 18.

Въпреки ранното родителство, и двамата завършихме висше, имаме хубави професии. Така че и за момент не съжалих, че станах майка на толкова ранна възраст.

Дъщеря ни се оказа прекрасно дете. Отличничка е, говори четири езика, свири добре на пияно. Смятах, че тя ще постигне това, което аз не успях заради това, че я родих толкова млада. А и днес всичко е толкова лесно – можеш да пътуваш по цял свят, да работиш, където си пожелаеш.

Затова и бях шокирана, когато ми каза, че е бременна и че мисли да запази детето. Всячески се опитах да я убедя, че й е рано още да става майка, че има цял живот пред нея, но тя си име железен аргумент – и ти си била на 18, когато си ме родила! И сега ще трябва да 36 години да ставам баба – съвсем като циганите.

С.Д., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар