3 признака, че мъжът не е ГОТОВ за БРАК!

Ти лайф за Лекува

Ето какво издава мъжа, бягащ от брака като дявол от тамян!

Има една приказка, че всяка жена иска да се види в бяла рокля. Дали е вярно за всички е трудно да се каже, но факт е, че в много по-голяма степен жените са тези, които държат на брака с партньора.

Има обаче една група мъже, които колкото и да обичат жената до себе си, никога няма да се решат на крачката брак и на това, че ще се обвържат с нея за цял живот.

Той не иска Брак!

Ако не искате да се обвържете емоционално с такъв човек и след това само да съжалявате за избора си, обърнете внимание дали при него се проявяват тези 3 характерни белега на бягството от брака:

–          Не използва думата брак – рядко използва самата дума „брак”, без значение дали става дума за вашата двойка или по принцип. Този човек се чувства неловко, когато стане дума за обвързване;

–          Отбягва момента да ви запознае със семейството си – ако сте заедно от няколко години, а вие не познавате близките му, значи този човек не е готов да ви превърне в част от живота си;

–          Във връзката ви преобладават моментните емоционални изблици – ако една връзка е емоционално нестабилна, значи един от партньорите, ако не и двамата, не са сигурни в чувствата и емоциите, които изпитват.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар