На 66 за пръв път имам връзка

File photo dated 5/1/2011 of former This Morning presenter Judy Finnigan who is returning to TV after signing up to become a regular panellist on ITV’s Loose Women.


Честно казано, страх ме е, толкова години съм свикнала сама

Животът ми така си мина, че през цялото време откак се помня, съм била сама. Нормална жена съм, но така и не успях да създам връзка. И аз не знам защо – може би съм прекалено срамежлива, макар че не смятам, че съм чак толкова срамежлива, мога да водя разговор и прочее…

Но така и нямах връзка с мъж. Останах да живея с майка ми и така си карахме двете цял живот. До преди две години, когато тя почина и аз останах сам самичка.

Нямам много приятели – по-скоро имам една единствена приятелка. През последните години тя се зариби много по интернет – сайтове за запознанства, фейсбук и прочее и постоянно ми натякваше да си купя компютър и да прокарам интернет. Аз се дърпах, но след смъртта на майка ми трябва да имам нещо, с което да се занимавам и най-накрая се навих.

Чак се учудих, че с компютър е толкова лесно. Само две седмици след като го купих, вече си пишех с един мъж на моята възраст. Миналата седмица се срещнахме – той е от друг град, но близък и няма нищо против да живее при мен. Сега го чакам другата седмица да се нанесе и, честно казано, изпитвам ужас.

Д.М., Велико Търново

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар