Талисманите на планетите – за бременни и новородени (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Преди векове бременни жени и новородени са били приемани с известни резерви, а общуването с носителките на новия живот е било меко казано странно


Сега това се е променило, но въпреки всичко има някои нелогични ограничения за бременните, които те от суеверие спазват.

Немалък принос в разкрепостяването на бъдещите майки внасят алхимиците, с което си печелят репутацията на безсрамници. Те активно се интересуват от процеса на формиране на детето в утробата на майката и създават трактати на тази тема, като не оставят без внимание талисманите за бъдещите майки и дори цвета на дрехите, които трябва да се носят в определен месец от бременността.

Съветите на алхимиците ще бъдат особено полезни на тези, които нямат условия бременността им да преминава в умиротворена и безоблачна атмосфера.

Впрочем животът ни е изпълнен с изненади, в това число неприятни, така че си струва да се имат предвид наблюденията на мъдреците.

МЕСЕЦ НА ВЕНЕРА

Петият месец се управлява от Венера. Тя формира у детето здравината на костите, а момиченцата дарява с привлекателност. Проблемите, изпитани от майката през този период, ще направят момиченцето глупаво, а момченцето може да се сдобие с различни сексуални отклонения.

Талисманите на петия месец са червените рози – както живи, така и във вид на ювелирни изделия, изработени от керамика или корал. В облеклото обезателно трябва да присъства зеленото.

МЕСЕЦ НА МЕРКУРИЙ

Шестият месец от бременността се управлява от Меркурий. Той отговаря за формирането на гласа, слуха и зрението. Премеждията, на които е подложена майката през този период, могат да направят уязвими съответните органи и да се стигне дори до глухота, немота и слепота. Но трябва да признаем, че, макар и рядко, се случва и обратното – стресовете, преживени от жената на този етап, водят до това, че детето се ражда с таланта на певец, музикант или художник.

Талисманите трябва да се купуват в сряда. Това може да бъде изде-
чение.

МЕСЕЦ НА ЛУНАТА

Седмият месец се управлява от Луната. Тя обича децата и неслучайно бебетата, родени седмачета, често израстват здрави и разностранно надарени хора.

Но все пак е необходим талисман, макар и само против лоши очи. През този период е по-добре бъдещата майка да бъде защитена от сребро, както и от фигурки на котка или сова. Лунните талисмани трябва да се купуват в понеделник. В облеклото обезателно да присъстват сребристи оттенъци.

МЕСЕЦ НА ВТОРИЯ САТУРН

Осмият месец от бременността отново се управлява от Сатурн. Този месец се смята за много опасен, защото Сатурн е бог не само на времето, но и на смъртта. Родените в този период се отличават с крехко здраве, трудно се адаптират към живота, подложени са на депресии.

Талисманите през този период са костенурка и камила, които усилват защитата. Трябва да се купуват в събота. А облеклото да е като в първия месец – в черно.

МЕСЕЦ НА ВТОРИЯ ЮПИТЕР

Деветият месец отново се управлява от Юпитер. Плодът вече е оформен, затова талисманът е необходим по-скоро за успешно и лесно раждане. Това боже да бъде златогрив лъв от всякакъв материал или фигурка на ангел. Талисманите се купуват в четвъртък.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар