Талисманите на планетите – за бременни и новородени

Талисманите на планетите ще дарят новороденото със здраве и с благотворните си качества


В продължение на много векове е налагана забрана върху нормалното общуване с бременната жена. Често тя очаква в пълна изолация появата на бял свят на своето дете. Колкото по-малко цивилизовано е обществото, толкова по-нетърпимо е отношението към бременните, смятайки жената, очакваща дете, за нечиста.

MECEЦ НА САТУРН

Алхимиците установяват, че в първия месец от бременността над жената и детето й властва Сатурн. Изводът, който правят е, че през това време се формира мъдростта, и по-точно склонността към нейното развитие. Първият месец на бременността задължава майката да се стреми към здравомислие, покой и хармония – в противен случай чедото й няма да се отличава с умствени способности.

Според възгледите на алхимиците ролята на защита в първия месец от бременността играе аметист, фигурки на мечка и слонче.Талисманите трябва да се купуват в събота – деня на Сатурн. През този период е по-добре да се носят черни дрехи, тъй като този цвят блокира външните въздействия и вибрациите, които могат да повлияят негативно на бъдещата майка.

МЕСЕЦ НА ЮПИТЕР

Вторият месец от развитието на зародиша в организма на майката се управлява от Юпитер – планетата на щастието и успеха. Тя дарява формиращото се същество с умението да се харесва
на хората, да извлича полза от всяка ситуация, както и с лидерски качества. Немаловажен аспект от нейното въздействие е физическата и психическата сила. Ако майката през втория месец от бременността е преживяла силен стрес, детето ще бъде слабо и с комплекс за малоценност.

Алхимиците смятат, че талисманът за втория месец от бременността трябва да се купува непременно в четвъртък. Идеално е, ако това е пръстен с гравиран орел, но тъй като е трудно да се намери подобно бижу, може да свърши работа и просто картинка (например снимка в календара), изобразяваща гордата птица – символ на Юпитер. В облеклото трябва да преобладава светлосиният цвят.

МЕСЕЦ НА МАРС

Третият месец се управлява от Марс – той формира инстинктите, страстите, емоциите. Стресовете през третия месец на бременността водят до това, че детето за цял живот остава агресивно, грубо и инат – както се казва, с тежък характер.

Талисманите на третия месец от бременността трябва да се купуват само във вторник. Това може да бъде някакво украшение от желязо или желязна фигурка на кон или бик. В облеклото трябва да преобладава червеното.

МЕСЕЦ НА СЛЪНЦЕТО

Четвъртият месец се управлява от Слънцето. Според алхимиците именно в този период душата влиза в плода и за да се вкорени, майката трябва особено старателно да избягва отрицателните емоции. Вълненията и тъгата, преживени в четвъртия месец,водят до това, че
детето може да се роди безсърдечно и бездуховно. Те могат да повредят и външността му: момиченцето да се роди с мъжки черти, а момчето – просто уродливо.

Талисманите трябва да се купуват в неделя – деня на Слънцето. Това може да бъде вещ от кехлибар или фигурка на лъв. В облеклото непременно трябва да присъстват златистите тонове, защитаващи психоемоционалното състояние на майката.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар