Какви нокти ще са модерни през 2018-та?

Каква ще е модата за нокти през следващите сезони? Ето 5 интересни модни тенденции, с които да се съобразите


1. Дългите нокти са основната новост за 2018 година. И понеже те не са практични за всекидневието, връщат се изкуствените. Господстващата форма е заострената. При вечерен маникюр тя добива застрашително орлов вид. При късите нокти плочката е заоблена, следва контура на пръста.

2. Сребристи или златисти нокти са друг хит на 2018-а. Този тренд подхожда и на дълги, и на къси, лесно се постига и вкъщи. Много по-ефектен е със специалните пудри за огледален блясък, които остават модерни. „Рисуването“ с магнити също не губи позиции, дори се усъвършенстват помощните средства, с които се постига този ефект.

Другата тенденция е на обратния полюс – много матов лак. Изглежда почти като блажна боя. Обикновено при него се препоръчва поне 1-2 нокътя да са и нарисувани със същия цвят, за да се постигне 3D ефект.

3. Френският маникюр се обръща с главата надолу

Сега се подчертава основата на нокътя, а не върхът му. Може да има линии и отстрани на плочката. За да са в тренда, тези ефекти се правят със сребрист или златист лак. Има специални писалки, които позволяват бързо и лесно да се постигне този ефект у дома.

4. Допълнителните апликации в предишния сезон бяха загатнати, а сега добиват размера на цветна експлозия. Всевъзможни пъстри камъни, мъниста и декорации покриват целия нокът или част от него. Задължителното обаче е да се декорира само по един, максимум по два пръста на едната ръка.

5. Разноцветните нокти са тренд, който се задълбочава. Вече става дума не за различен лак, а за различни техники за постигане на по-голям ефект. Например комбинация от апликация, огледален нокът, нарисуван, матов и за капак – един с френски маникюр/Поне така ще сте сигурни, че сте отговорили на всички тенденции за сезона.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар