Тези дребни жестове показват, че той те обича безрезервно

промоции

Не се съмнявайте в чувствата му

Едва ли има дама, която да не си е задавала въпроса дали партньорът й я обича достатъчно.

Отговор на този въпрос можете да получите и без да го задавате на глас. Достатъчно е само да се вгледате в някои дребни на пръв поглед неща, за да разберете истината.

Този въпрос със сигурност е доста специфичен и невинаги може да се зададе направо. Имайте предвид, че много хора не обичат да говорят за любовта си.

обича

Знаци, които показват, че той те обича

Ето и кои са издайниците, които показват, че чувствата на вашия партньор не са просто временен интерес.

Ако забележите, че понякога ви гледа така, сякаш е спечелил шестица от тотото, то можете да сте сигурна, че вие сте неговото съкровище. Още повече, ако това се случва в момент, в който просто се излежавате на дивана по пижама, ядете чипс и сте рошава.

В случай че сте спечелили доверието му дотолкова, че да споделя с вас неща, които не е разкривал пред никой друг, това също е добър знак.

Без значение дали просто споделя някаква тайна от детските си години или пък разкрива пред вас, че се страхува от нещо. Важното е, че е събрал смелост да сподели това точно с вас.

Понякога ви целува внезапно, ей така, без повод.

Може би ви се е случвало да се обърнете към партньора си и той да ви „зашие“ една целувка по бузата или по врата. Излишно е да коментираме какво означава това, нали?

Добър знак е и ако той не среща затруднения при общуване със семейството ви. Ако пък съумее да тръгне на риба заедно с баща ви или пък да дава съвети на брат ви и да говори по мобилния телефон с майка ви, когато вие не можете да отговорите на обаждането, това също е чудесен знак.

Няма място за съмнение, че вашият партньор ви обожава, ако никога не забравя за вас. Може да е на сбирка с приятели, но въпреки това ви изпраща снимка на кучето на Иван, защото знае, че го обожавате. Е, какво повече от това можете да искате?

Вашето мнение има огромно значение за него.

Когато сте си у дома, той може да е облечен с дрехите, които не харесвате. Когато обаче излезете навън, винаги е прилично облечен и облеклото му е съобразено с вашия вкус. Винаги иска мнението ви по сериозните въпроси преди да вземе крайно решение.

Колкото и големи промени да се случват в живота му, било то за добро или за лошо, той никога не забравя за вас. Няма какво повече да искате от него.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар