Гримът през 2018-та – ягодово червило и цветни сенки за очи

промоции

Основните тенденции в гримът през тази година са противоположни на господстващите чисти лица от последните сезони

Цветът се връща на мода, а заедно с него и различни способи за нанасяне на грима.

Сенките с метален блясък доминират над всички останали. Става дума не само за лек сребрист оттенък на клепачите, а за нанасянето на хаотични мазки с най-различни наглед несъвместими цветове. Няма доминиращ нюанс, целият спектър е позволен.

Моливите и очните линии стават задължителна част от козметичния несесер. Тънката черна линия Обрамчва окото, връща се и на долния клепач, завършва с ретро запетайката от 60-те. Миглите ще се подчертават не само със спирала, а ще са изкуствено удължени и възможно най-кукленски. За официални случаи дори се препоръчва да са слепени или нарисувани допълнително, за да се засили ефектът.

Розовото е актуално навсякъде по лицето – на скулите, устните, ноктите, клепачите. То придава свежест и подмладява. Често ефектът се засилва с използването на гланц за устни вместо руж.

При толкова засилен грим няма как и готиката да не се завърне сред тенденциите. Драматични очи и устни на бледо лице при този стил са задължителни – не може само едно от двете.

За да сте в тренда през следващата година, ще трябва да се запасите с ярки червила и бляскави гланцове

Тъмноягодовото е доминиращият цвят. Актуални са също виолетово, бордо, тъмносливово. Модно е както съчетанието на ярки очи и устни, така и бледо лице с изразително червило. Модерни ще са не матовите, а гланцови покрития за устни. Гланцовете се завръщат, след няколко години отказ от тях. Те засилват яркото червило и го правя по-бляскаво.

Модата на старателно изрисуваните и неестествено широките вежди постепенно сдава позициите. На смяна идват натуралните – с цвят и размер, даден ви от природата. Тенденцията важи дори за светлите и почти незабележими вежди. При тях се препоръчва използването само на прозрачен гел за придавате на форма.

При кожата остава тенденцията от последните сезони – ефектна и сияеща. Така че не изхвърляйте хайлайтерите. Вместо тониращи, все по-често се използват ВВ-кремове, които се смятат и за по-полезни за кожата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар