Карето ще е голям ХИТ през 2018-а година!

2018-а има своите големи фаворити сред тенденциите – карето, ресните, бляскавите материи

Карето ще е големият хит на тази година, ако съдим по колекциите на големите имена в модата. Дизайнерите го ползват навсякъде – от панталоните и полите, до връхните дрехи. Класическото му излъчване се разчупва от смели кройки. За пролетта например може да се поглезите с дълъг тренч в този десен. Шарката на плата може да е всякаква – от дву- и трицветни квадратчета, през шотландско каре, та до дребните ретро формички с по-сложен дизайн.

карето

Карето е на мода

Десенът е особено подходящ и за панталоните. Актуалната дължина за следващата година отново ще е или малко над глезена, или много дълги разкроени панталони до самата пета. Друг тоалет, който се връща на модния подиум след известно изгнание, е костюмът от две части, но не с пола, а с панталон. Можете да подберете такъв костюм в каре и да го съчетаете с аксесоари в друг цвят за повече контраст – ако костюмът е сив например, смело може да добавите червен шал за врата или пък пастелнорозови обувки на дебел ток. Карираните поли също са сред най-горещите придобивки за дамския гардероб в следващите месеци.

Флора

Шейсетарските флорални принтове пък са истински култ за следващите няколко сезона. Характерният стил на това десетилетие идеално пасва за роклите и полите. Дори да не е в характерната кройка, един такъв тоалет носи закачливата визия на 60-те, пише „Тeлегрaф“. Цветовете са наситени, а самите китки обикновено са върху тъмен фон, за да изпъкнат повече. Ако искате да заковете вниманието с неочаквано решение – смесете този принт с каре, съветват модните специалисти.

Лавандулата е следващата голяма любов на дизайнерите за 2018-а. Цветът ултравиолетово беше избран от института „Пантон“ и всички негови вариации превзеха колекциите. Лавандуловото е бледо и пастелно, отива на всеки тен и добавя щипка романтика, нежност и загадъчност към всеки тоалет.

Шанс

Следващият тренд са ресните. Ако си мислите, че не бихте носили дреха с ресни, помислете пак и им дайте шанс, съветват стилистите. Роклите с къси ресни, подредени на волани, завладяха колекциите още преди няколко сезона, сега ги виждаме с доста по-голяма дължина на нишките, полюшващи се свободно до глезена. Ресните смело са плъзнали по ръкавите на якетата или по цялата им повърхност. Ефектно стоят, разбира се, и по чантите. Някои от най-кокетните модели малки чантички са с ресни от половин метър.

Шанс дайте и на пайетите, ако досега сте странили от тях. По-интересното тук е, че дизайнерите обсипват с тях ежедневното облекло, а не балните рокли. Всякакви блестящи и лъскави които имитират метал, са на голяма почит този сезон.

Последното хрумване на дизайнерите, на което си струва да обърнете внимание, е така наречената PVC мода, или иначе казано – прозрачните палта и дъждобрани, обувки и чанти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар