Не мога да понасям повече работата си!


С колегите, които останаха, не се харесваме никак, но ме е страх да напусна

Работя тази работа вече от десет години. Оттогава съм само в един офис в центъра на града, в който живея, хубав офис е, комфортен, но толкова ужасно вече ми е омръзнал!
Като започнах преди десет години, бях много ентусиазирана. Всичко ми харесваше – мястото е удобно, офисът луксозен, колегите готини. Всеки ден отивах на радота с удоволствие, нямах даже нагласата, че ходя на работа.

Минаха обаче години и в момента нищо не е същото. Собственикът на фирмата, който беше изключителен човек, реши да се пенсионира и на негово място дойде зет му. Не мога да кажа, че той е лош, но просто нещата се промениха. Повече държи на субординацията, трябва да му говорим на вие, докато с предишния собственик бяхме като приятели.

Той също така си доведе и свои хора. Не уволни никого, но направи така, че в рамките на шест месеца всичките ми колеги, с които бяхме приятели, напуснаха и на тяхно място дойхоха други хора, непознати. Те обаче си бяха от една компания и така аз се оказах изолирана. В момента нямам с кого една дума да си кажа, освен чисто формални неща по служба. Иска ми се и аз да напусна, но честно казано, ме е страх, тъй като съм вече на 43 години.

Д. С., Казанлък

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар