Той ли е вашата душа-близнак?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Не е лесно да се открие душа-близнак. Но, срещнем ли я, задължително ще я познаем


Ето няколко признака, според които би могло да се каже, че сте срещнали вашата душа-близнак.

ПАСВАТЕ СИ ОТ САМОТО НАЧАЛО

Един от главните показатели е, че едва запознали се, автоматично намирате общ език – сякаш дълго сте били разделени и най-накрая сте се събрали. Това невинаги се случва, но ако се случи, усещането е наистина вълшебно. Когато се разбирате за всичко от половин дума, това свидетелства, че сте се познавали и в минал живот. Струва ви се сякаш продължавате прекъснатото общуване и се готвите за ново съвместно приключение.

ТРУДНО ВИ Е ДА СКРИВАТЕ ЧУВСТВАТА СИ ОТ НЕГО

Друг признак, че сте познавали този човек в друго прераждане, е, че просто не можете да прикриете чувствата си към него.

Единственият начин да изразите емоциите си в присъствието на този човек, е да се разкриете изцяло и напълно. При това той усеща същото и ви отговаря с взаимност. Може би ще настъпи момент, когато и двамата ще се разплачете без всякаква видима причина – просто защото вй се иска да си позволите сълзи, сякаш отдавна не сте се виждали. Освен това ви е трудно да не изразявате чувствата си към този човек, иначе ще изпитате с нищо несравнима душевна болка.

С НЕГО ИЗПИТВАТЕ НЕПРЕОДОЛИМОТО ЧУВСТВО „У ДОМА”

Можете да сте на милиони километри от родния дом, но нищо не пробужда у вас искрата, както погледът на този човек, даряващ ви усещането, че с него винаги сте у дома. Подобна връзка е трудно да се открие, затова чувството за роден дом, възникнало само от един поглед на човек, е най-сигурният признак, че сте се познавали в минал живот. Този човек разбира всичко за вас и е готов да направи и невъзможното, за да сте щастливи.

Надяваме се, че по-добре ще разбирате най-близките си приятели и партньори. И лесно ще разпознаете своята душа-близнак. Винаги бъдете внимателни, за да не пропуснете човека, с когото сте се познавали в минал живот. Макар че дори и да не го търсите, рано или късно той сам ще ви намери!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар