Седмичен хороскоп: Голям успех за Овните, приятни новини за Лъвовете

промоции

Седмичен хороскоп за периода 1-7 януари

ОВЕН – Използвайте интуицията си, за да направите своя избор. До средата на периода мнозина от вас ще разполагат с шансове за увеличаване на приходите. Голям успех ще ви съпътства.

ТЕЛЕЦ – Ще имате успех с финансовото стабилизиране. Рационалният подход ще ви помогне да подобрите семейната атмосфера. Здравето ви ще бъде стабилно.

БЛИЗНАЦИ – Предпазвайте се от натрупване на умора, опитайте се да постигнете на баланс между работа и почивка. Ще имате проблеми със здравето. Съобразете се с това и ги отстранете бързо.

Овните

Голям успех за Овните

РАК – В края на периода ще имате яснота в делови и материален план. Добрата новина е, че не ви очакват изненади, които да ви подложат на изпитания.

ЛЪВ – През почивните дни ще приключите навреме с голяма част от отговорностите в личен план. Използвайте момента за пълноценен отдих. Ще получите приятни новини отдалеч.

ДЕВА – Отделете време за любимите си занимания. С постоянство и проява на искреност ще спечелите уважението на близките си. Внимателно планирайте предстоящите си разходи.

ВЕЗНИ – Контролирайте склонността си към на крайни емоционални състояния, тъй като те ще натоварват вашите близки. Погрижете се за здравето си – имате проблеми.

СКОРПИОН – Предпазвайте се от прибързани действия в материалната сфера. Не пренебрегвайте съветите, дадени ви от близък.

СТРЕЛЕЦ – Благодарение на проявената гъвкавост ще спечелите загубената обич на ваш близък. В любовта се стремете да преодолеете студенината, настанила се между вас.

КОЗИРОГ – Заемете се с премахване на някои рутинни ангажименти. Обръщайте повече внимание на близките си. В края на седмицата ще се подобри материалното ви положение.

ВОДОЛЕЙ – Възможно е да се сблъскате с неочаквани проблеми, но няма да ви липсва късмет и ще ги разрешите бързо. Добре е да не давате пари назаем.

РИБИ – Гласувайте доверие, за да го получите в замяна. Моментът е подходящ да се освободите от някой излишен килограм.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар