Гъста грива по индийски с амла

промоции

Амла е индийско растение, което е с най-високо съдържание на витамин С в природата


Затова се използва в Аюрведа като естествен антиоксидант. Масло от киселия плод на амла се продава и у нас, а с него можете да съживите дори най-увредената и изтощена коса.

Амла храни корените, отлично хидратира косъма в дълбочина. Стяга и овлажнява скалпа и ликвидира лющенето му.

Втриването му в корените стимулира растежа. Включено в маски, маслото има общо укрепващо действие, прави косата бляскава и красива. Трябва да знаете обаче, че променя цвета с един или няколко полутона. Затова трябва да използвате масло с различна концентрация. За блондинките е подходящо светлозеленото, брюнетките смело може да вземат наситено зелено.

Срещу пърхот смесете по 2 с.л. мед и масло от амла. Затоплете на водна баня и старателно втрийте в корените на косата. Сложете найлонова шапка и завийте с кърпа. Измийте косата след 2 часа.

За сгъстяване и по-бърз растеж към 1 с.л. масло от амла добавете 1 ч.л. горчица на прах. Сложете 5 капки каквото и да е ефирно масло. Нанесете на цялата коса, покрийте с найлон и кърпа. Измийте след 15 минути.

За хидратиране на изтощена от боядисване коса смесете 2 с.л. масло от индийския плод с 1 яйце. Добавете 50-100 г кисело мляко в зависимост от дължината на косата. Нанесете и завийте с кърпа. Измийте след половин час. Добре е до пробите процедурата 2 пъти в месецa.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар