Точна характеристика! Вижте какво издават за вас любимите ви обувки!

Разкриват повече, отколкото можете да предположите

Със сигурност дори не сте предполагали колко издайнически могат да бъдат любимите ви обувки.

Чифт нови обувки не само е в състояние да подобри настроението ви, а и може да издаде много за личността ви.

Скорошни проучвания на Университета в Канзас са установили, че 90% от характера ви може да бъде разкрит само с помощта на обувките ви.

На практика това означава, че любимите ви обувки издават много повече за вас, отколкото можете да предположите.

Ето какво всъщност издават те:

обувки

Какво издават за вас любимите ви обувки?

Кецове тип Converse

Тези кецове са любими на хора, които са изключително приятни. Понякога са прекалено предпазливи и горди и създават грешно впечатление у околните. Вие сте представител на вечните тийнейджъри и все още притежавате техните черти и слабости, без значение каква е действителната ви възраст.

Спортни/маратонки

Емоционално стабилни личности, които се изнервят изключително трудно. Това, което се опитвате да изкрещите на хората около вас, е, че сте здраво стъпили на земята.

Ежедневни

Вие сте от хората, които не се интересуват от чуждото мнение. Чувствате се напълно свободни да изразите идеите си, въпреки че понякога това ви създава проблеми.

Модни обувки

Често си купувате нови неща, защото можете да си го позволите. Вие сте приятни и пламенни личности. На пръв поглед обаче мнозина биха ви оприличили като противоречиви и консервативни личности

Блестящи обувки

Вие сте като извадени от приказките, но в същото време сте и изключително внимателни. Обръщате голямо внимание на дребните детайли и обичате бляскавите неща.

Небрежни ботуши

Вие сте изключително интелигентни и разумни личности, но понякога бихте могли да сте изключително резервирани, агресивни, егоцентрични и дори леко подозрителни.

Ярки обувки

Обожавате цялото внимание да пада върху вас. Никога не си позволявате да останете незабелязани, но за разлика от мнозина го правите по естествен начин.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар