Седмичен хороскоп: Добро настроение за Раците, успехи за Девите

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Седмичен хороскоп за 27 ноември – 3 декември

ОВЕН – Още в началото на периода е наложително да хармонизирате отношенията си с брачния партньор. Помислете как да укрепите защитните сили на организма си.

Девите

Успехи за Девите

ТЕЛЕЦ – До средата на седмицата контролирайте склонността си да критикувате. Постарайте се да постигнете нужната обективност. Обърнете внимание на здравето си.

БЛИЗНАЦИ – Ще съумеете да не загубите твърдата почва под краката си. С резерва приемайте ласкателите в обкръжението ви! Направете усилия да подобрите здравето си.

РАК – Задължително се освободете от натрупаното от вас в последно време вътрешно напрежение. Доброто настроение, ще ви съпътства, също спокойният сън.

ЛЪВ – Добре е да овладеете склонността да нападате любимите си хора и за най-малките грешки. Малки проблеми ще ви развалят настроението – отстранете ги незабавно.

ДЕВА – Повишената ви жизненост ще ви помогне да постигнете успехи и да надминете предварителните си очаквания. Изберете леките физически натоварвания и разходите.

ВЕЗНИ – За да се освободите от натрупаното от вас напрежение, установете контакт с близки хора, с които отдавна сте прекъснали връзките си. Това ще ви ободри.

СКОРПИОН – В края на седмицата ще копнеете за близостта на хора, заемали важно място в живота ви. Ще подобрите също така здравето си, ако се отдадете на заслужена почивка.

СТРЕЛЕЦ – Помирете се с тези свои близки и приятели, с които сте разделени поради глупав спор или кавга. Не страдайте от гордост или предразсъдъци. Здравето ви е стабилно.

КОЗИРОГ – През почивните дни планирайте времето си така, че да можете спокойно да посветите няколко часа изцяло на себе си. Моментът е подходящ за ползотворна почивка.

ВОДОЛЕЙ – Обмислете варианти за осъществяване на отдавна планирани пътешествия. Максимално се освободете от проблемите.

РИБИ – Насочете се към пълноценен отдих в компанията на приятни за вас хора. Преди това обаче отдайте заслуженото внимание на здравето си, за да не ви подведе.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар