Психолози отговарят: Вижте кога една жена е най-привлекателна!

Искате да сте съблазнителна? Смело слагайте червило!

Ако сте останали без партньор, а искате час по-скоро да си намерите нов, ето няколко съвета, които се надяваме да ви помогнат да успеете. Все пак, не забравяйте и чувството си за хумор.

Влизате в препълнен бар – и веднага го забелязвате! Седи в другия ъгъл на бара, а вие вече знаете, че той е човекът! Как обаче да го накарате да ви обърне внимание, как да го заговорите? Със сигурност най-добрият начин няма да е да се присламчите към него и да предложите да изпиете по нещо заедно.

красива

Най-привлекателни сте в периода на овулация!

Психолозите са категорични, че жените, които обичат да поемат прекалено инициативата в свои ръце, са приемани по-скоро негативно. Много по-ефикасно въздейства невербалният контакт – поглед право в очите в комбинация с усмивка. Но точно тук, мили дами, внимавайте – ако си мислите, че след като сте му се усмихнали два пъти, сте го оплели в мрежите си, грешите!

Изследванията на специалистите показват, че мъжете трябва да се чувстват постоянно обект на внимание и че на най-голям успех се радват жените, които подават към обекта на желанието си над 35 сигнала за час!

Казано с по-прости думи – ако се усмихнете на харесвания от вас мъж поне 35 пъти в рамките на един час, шансът да дойде и да ви заговори е огромен. От там нататък вие си знаете…

Искате да сте съблазнителна? Смело слагайте червило!

Стоите си без партньор? Ако нямате навика да слагате червило, нещата са ясни. Интересно проучване стига до извода, че на пръв поглед за мъжете са много по-привлекателни тези жени, които си слагат червило. Трудно е да се каже защо, но е така. Затова, тръгнете ли „на лов“, не забравяйте да се погрижите за устните си. Естествено, цветът не бива да е прекалено ален, но един умерен цвят в комбинация с малко блясък за устни ще свърши добра работа.

Най-привлекателни сте в периода на овулация!

Американският психолог Джефри Милър прави един наистина любопитен експеримент със стриптийзъорки. Изхождайки от това, че те би трябвало да са привлекателни за мъжете, които посещават този тип барове, той моли група танцьорки на пилон да му споделят за известно време с какви бакшиши си тръгват след работа.

И установява интересна зависимост – танцьорките, които били непосредствено след менструация, прибирали пет пъти по-малки суми от посетителите, в сравнение с тези, които точно в този момент били в овулация. Оттук Милър стигнал до извода, че овулиращата жена е най-привлекателна за мъжете, пише „Журнaл“. Така че – вече знаете кои дни от месеца са най-подходящи за завладяване на мъжкото внимание!

Как да го задържим след първата среща?

Хвърлете едно око върху резултатите от анкетата по-долу. Те може би ще ви помогнат да разберете или просто да си припомните отново как да действате, за да не бъде тази среща и последна.

Няма по-лесен начин да отблъснете новия партньор, ако:

46% – по време на първата ви вечеря заедно в ресторант телефонът ви не спира да звъни, а вие го вдигате и говорите на висок глас, или пък ставате от масата, за да поговорите пред ресторанта на спокойствие;

45% – говорите за диети, отслабване и килограми;

41% – непрекъснато критикувате келнера и демонстрирате своето недоволство от обслужването;

30% – подхващате темата за бившите си партньори;

26% – говорите предимно за себе си и не демонстрирате интерес към партньора си.

(Процентът надвишава 100%, тъй като запитаните са давали по няколко отговора.)

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар