Хороскоп за седмицата: Радост за Девите, пари за Водолеите

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Хороскоп за периода 6-12 ноември

ОВЕН – Още с настъпването на седмицата ще ви се наложи да структурирате задълженията си. Постарайте се да обръщате внимание на детайлите, за да не се ядосвате.

ТЕЛЕЦ – Ще постигнете стабилност в материално и лично отношение. Отделете време за забавления. До средата на седмицата се предпазвайте от задълбочаването на съществуващите негативи.

хороскоп за седмицата

Хороскоп за седмицата

БЛИЗНАЦИ – Неприятности в отношенията ви с приятел или близък ще помрачат дните ви. Разрешавайте елегантно възникналите разногласия, като предварително обмислите правилната стратегия.

РАК – Рационалният ви подход ще даде забележителни резултати, особено ако решите да се отдадете на нерешени дела, вместо на пълноценен отдих. Приключете със стар ангажимент.

ЛЪВ – За ангажиментите си ще разполагате с достатъчно време за срещи с приятели или за забавления с партньора до вас. Около средата на периода ще се наложи да овладеете емоцията им.

ДЕВА – Някои събития в материална сфера ще ви зарадват. Постарайте се да засилите съществуващите позитиви в дадена ситуация, но не изпускайте момента да преобразите негативите.

ВЕЗНИ – В края на седмицата не изпробвайте късмета си в начинания, в които рискувате да загубите власт, положение, репутация или пари. Претегляте изключително точно нещата.

СКОРПИОН – Внимателно преценете кои са вашите приятели, за да не се лутате. Отделете време за интензивна почивка. През почивните дни мнозина от вас ще се сблъскате с неприятна особа.

СТРЕЛЕЦ – Другият пол коренно ще промени начина ви на мислене и живот. Добре е да прецените докъде да сте простирате като финансови възможности. Не действайте с размах.

КОЗИРОГ – Изчаквателната позиция ще е най-правилна, в случай че искате да имате развитие по вълнуващи ви въпроси от личен и материален характер. В никакъв случай не се предоверявайте.

ВОДОЛЕЙ – Не попадайте в плен на импулсите си! Още с настъпването на новата седмица мнозина от вас ще се радват на значителни финансови постъпления.

РИБИ – Обърнете внимание на текущото си състояние, като си дадете сметка от кои разходи бихте могли да се лишите и да откриете идеята, в която си заслужава да вложите средства.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар