Как да не станем жертви на негативно въздействие – съвети, които всеки трябва да знае!

На негативно въздействие най-често сме изложени на улицата. И то без да го разбираме, и без да знаем кой е източника?

 негативно въздействие
Как да не станем жертви на негативно въздействие? Ще ви дадем няколко важни, работещи съвети. Не е задължително да вярвате. В крайна сметка, ако не помогнат, то поне няма да навредят.

Ето какво трябва да избягвате да правите, когато сте на улицата и сред непознати.

Да не отдаваме никакви лични вещи: носна кърпичка, шал, украшение. Не бива да давате нищо на човек, чиито намерения са неясни. Чрез предмета, който ви принадлежи, магът много лесно може да ви отнеме как-вото пожелае.

Да не отговаряме на въпроси, намирайки се в близост до църква. Например баба пита жена: „Колко купола има църквата?”. Отговорът активира прехвърлянето на болест: бабата се избавя от нея, а жената се сдобива с някаква болежка.

Да не приемаме подаръци, в това число и пари. Абсолютно всичко би могло да бъде омагьосано. И заедно с „милия“ подарък от приятен спътник е напълно реално да получим и маса проблеми. Чрез подаръци се прави прехвърляне на болести или отнемане на енергия, семейно благополучие, здраве и т.н.

Да не вземаме храна. Това е класика в магическото изкуство. Заедно с храната човек лесно ще приеме определена енергийна програма, заложена от мага. Особено трябва да се пазят децата, които на обществени места често са черпени с бонбони.

Да не слушаме комплименти. Чрез ласкателствата и приятните слова се отключват програми за кражба на красота, здраве, успех – зависи за какво ни хвалят. Комплиментът кара човека да се отпусне и частично да снеме защитата си.

Да не ходим при гадателки или магове „за компания“

Понякога като заплащане за сеанса клиентът води със себе си някого. Този човек става донор, „обяд“ за мага. По аналогична причина не бива да позволяваме да ни гадаят на улицата даром.

Нерядко в ролята на опасни непознати влизат обикновени бабки. При това единици сред тях действително
владеят магическото изкуство: те действат интуитивно под влияние на чувството за „глад“,Такива индивиди са енергийни вампири. Те изпитват дефицит на собствени жизнени сили, които се налага да почерпят от други хора.

Често хората осъзнават случващото се с тях и разбират, че някой се опитва да им навреди. В такъв случай можете да визуализирате около себе си непроницаем кръг, тухлена стена или огледало. Всичко, което се случва в мислите, се проявява и в енергийната реалност, затова такива защитни „съоръжения“ работят добре. Допустимо е да повикате своя ангел пазител или друга приятелска същност, с която сте осъществили контакт.

Ако имате подозрение, че срещу вас се извършва атака, когато се приберете у дома, вземете студен душ. Също така е допустимо изчистване с огън, като подържите запалена свещ на нивото на челото и на слънчевия сплит. Не е добре особено силно да се обмисля и преживява ситуацията. Колкото повече човек се тревожи, вълнува се и се страхува, толкова по-слаба е защитата му и по-лесно усвоява негатива.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар