Направете кариера, решете проблем – астрологическа помощ за успех

промоции

Покровител на деловия човек е, разбира се, Меркурий. Той придава на мислите яснота, на думите – убедителност, подобрява паметта и бързината на реакциите

Меркурий
Меркурий позволява да се разбирате с другите хора, да разгадавате техните характери, интереси и потребности. Но всички тези полезни качества трябва да се превърнат в активни постъпки. Тук помощник е волевият и деен Марс.

Скули

Зоната на Меркурий върху лицето са скулите. Доколко те са изразени при вас по природа? Ако не са особено изпъкнали, това не се отнася само за вас: у повечето хора рисунъкът на скулите е изгладен. Следователно главни герои в козметичната ви чантичка са двата тонални крема — по-тъмен и по-светъл. Изтеглете бузите там, където те образуват най-дълбоките ямки, нанесете по-тъмния тон, а най-изпъкналите точки на скулите изсветлете с другия. Но това не е всичко: ще накараме скулите ви да сияят с помощта на руж с блясък.

Що се отнася до Марс, то неговата зона е носът

Признайте си, някога занимавали ли сте се с него при нанасяне на грима, с изключение на пудрата? Именно. А трябва да знаете, че ноздрите са пряко свързани с волята и активността. Прекалено изразените са признак на упоритост, изгладените – на бездействие, а идеалният случай, както винаги, е някъде по средата. Затова за начало потъмнете с един той ноздрите, ако носът е широк; нанесете капка тъмен тон на върха, ако е дълъг, но главното -погалете ноздрите с капчица руж отляво и отдясно.

И накрая, общо правило за успех за всички. Различните области на тялото се управляват от различни зодиакални знаци. Така например главата се намира под влиянието на Овена. Овенът – това е действие, инициатива и це-леустременост. Затова всички изменения, които настъпват с косите, са извънредно важни. Ако носите дълги коси, не забравяйте да се грижите добре за тях. Ако сте късо подстригани, освежавайте прическата си на месец и половина. Състоянието на косите, техният вид могат много да разкажат за това колко далече или близко до вас е успехът.

Разбира се, преобразяването на съдбата не е работа за един час и дори не за един ден, но бъдете последователни и резултатите ще ви учудят.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар