Променяйки външността си, ние променяме своето бъдеще

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Нашата потребност да променяме външността си се основава на древно интуитивно знание. Знанието за това, че всички детайли в човешкия облик имат дълбоко влияние върху живота ни

външността

Те има въздействие и върху усещанията ни, поведението и съдбата ни. Променяйки външността си, ние променяме своето бъдеще.

Ако се замислим, това обещава огромни възможности. Разбира се, при условие че точно знаете какво и защо променяте. Извадете козметичния несесер и се запитайте какво трябва да промените именно сега.

ПРИВЛЕЧЕТЕ УСПЕХА

Покровител на успеха е Юпитер. Той ни дарява с„кралски”черти: оптимизъм, щедрост, умение да се радваме на живота. Както е известно, унилото изражение на лицето е най-сигурният начин да пропъдите късмета, а радостното – да го привлечете.

Чело и вежди

Областта на Юпитер върху лицето са челото и отчасти веждите.

На притежателите на открито, високо чело обикновено им върви, но ако носите бретон, не бързайте да променяте прическата: мъдрите хора казват, че „с вдигнато забрало” често ставаме жертви на чуждата завист. Във всеки случай обаче се погрижете бретонът да е лек, прозрачен, „летящ”. И не забравяйте, че тоналният крем, който нанасяте върху челото, трябва да е леко по-светъл от тона на кожата, но в никакъв случай да не е по-тъмен.

Що се отнася до веждите, трябва да им придадете хармонична форма, но не и да ги превръщате в „конци”, за да не отслабне защитата на Юпитер.

Друго условие на юпитерианския облик е усмивката, бодрото изражение. Погрижете се външните ъгълчета на очите ви да са приповдигнати, а ако по природа са отпуснати, използвайте двойни сенки за клепачи: светлите да са по-близо към носа, тъмните – от външната страна на клепача. Туша със завиващ ефект също трябва да се нанася не върху всички мигли, а само от външната страна на горния клепач.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар