Тръгнах с него, защото обичам приятеля му и ги забърках едни…


Сега съвсем няма да се получи, защото трябва да ги скарам

Направих една голяма глупост и наистина не знам как да оправя нещата. Влюбена съм в едно момче с две години по-голямо от мен. Аз съм на 17 години, а той на 19. Тъй като е по-голям от мен, въпреки че учи в същото училище (до миналата година), се движехме в различни компании и на практика нямах никакъв досег до него.
Така че случи обаче, че неговият най-добър приятел е мой съсед и затова реших да го сваля и да го използвам за „троянски кон“, да вляза в обкръжението му. Той е много свястно момче и аз наистина го харесвам. Нещата се получиха – започнах да излизам с него и ме приеха в компанията. Но отидох твърде далеч – веднъж след един купон, бях пийнала малко, не бях чак пияна, но се бях разнежила и… преспах с него.

Сега той е лудо влюбен в мен, а аз, макар и да го харесвам, обичам другия. Той пък обаче, както казах, му е най-добрия приятел и по никакъв начин не ми дава сигнал, че между нас някога може да има нещо. И така, сега съм в безизходица. Не искам да наранявам това момче, с което сме гаджета, но и не искам да продължаваме. Не знам какво да правя.

М. Х., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар