Прочети и разбери какъв тип шофьор си (според мъжете)

Стилове на женското шофиране

Според мъжете, жените шофьори се делят на 5 типа, като познаването им може да помогне на останалите шофьори на пътя. Да видим за какво става дума. Кой знае, може тази „мъжка класификация“ да се окаже полезна и за жените на пътя.

ДЕЛОВА: Обикновено я спират за превишаване на скоростта или хаотични движения от платно в платно. Не препуска за удоволствие, просто винаги закъснява, затова бърза. Ако я

шофьор

Различните стилове на женското шофиране

спре катаджия, примирена със загубеното време, тя хвърля цялата си енергия, за да докаже неправомерността на спирането й.

ДЕМОНСТРАТИВНА: Принципно й е особено приятно, че сред потока от коли някой спира вниманието си именно на нея. И няма значение дали става дума за приветстваща усмивка или ругатни по неин адрес. Опитите на катаджиите да я спрат, за нея е още едно доказателство за неоспоримата й привлекателност.

НЕРЕШИТЕЛНА: Не е любителка на шосейната надпревара, но превишава скоростта не по-рядко от деловата дама. И всичко се дължи на факта, че при нормална скорост нейното внимание веднага се разсейва от пешеходците, рекламните билбордове и витрините. А при скорост 80 км/ч и нагоре просто няма друг начин, освен напълно да се съсредоточи върху шофирането.

ДРЪЗКА: Шофира винаги на ръба – превишава скоростта, минава на червено, засича другите шофьори… Наистина смята, че й е позволено всичко – във възможностите на автомобила и собствените й умения, разбира се.

ПЕДАНТИЧНА: Тази дама може с години да не се срещне лице в лице с КАТ (само на годишните прегледи). Защо? Защото шофира така, както и живее: строго по правилата.

И какво се оказва? Хубаво е да знаем какъв е мъжкият поглед към шофьорските умения на дамите. Така можем да използваме привидните слабости като свой коз. И да бъдем още по-добри на пътя, защото апетитът идва с яденето. Колкото по-дълго жените са неразделна част от уличното движение, толкова по-добри стават. Пък и очевидно нежната половина на обществото притежава качества, на които мъжете на пътя само могат да завиждат.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар