Загубили сте нещо? Телефонът ви ще го намери!

Ако сте загубили нещо, или ви е трудно да го намерите, съвсем скоро телефонът ви ще може да го намери


Дори и на най-концентрирания човек се случва да се чуди къде си е оставил ключовете, портфейла или някоя друга нужна във всекидневието дреболия

В края на миналия век беше изобретен реагиращ на звук маркер с формата на ключодържател. Чрез него се активираше зумер при подсвирване или пляскане с ръце, за да покаже местоположението на прикрепената към него вещ. Сега ирландска компания пуска на пазара достойно за 21 век нововъведение.

Модернизираната версия на ключодържателя е базирана на Bluetooth технологията, с която разполага всеки смартфон. След като телефонът бъде зареден със специално мобилно приложение, алармата, прикрепената към ключодържателя вещ, се активира вече не със звук, а директно през телефона. Ако портфейлът е оставен в някой звукоизолиран шкаф, приложението указва върху дисплея на смартфона посоката, в която разсеяният собственик да си го търси.

Ирландската компания пуска на пазара две версии на маркиращия ключодържател, които имат обхват на действие до 30 м. Спортната модификация е с херметична опаковка, която гарантира безотказната работа на ключодържателя, дори да е потопен във вода на дълбочина до 1,5 м в продължение на един час. И двете модификации излизат на пазара с цена от около 25 евро.

Експертите в момента разработват и модел с обхват на действие до 60 м.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар