Добре подбраната пудра сваля поне 10 години от възрастта

Най-често прикривате блясъка на лицето с пудра

пудра

Но подбирането на правилната пудра за вас и нанасянето й по най-добрия начин е трудна работа. А грешките водят до обратния ефект – вместо да се разкрасите, лицето ви изглежда като гипсирано.

При нанасянето на пудрата има едно основно правило – слага се отгоре надолу, за да придаде на кожата копринен вид. Ако го правите у дома, предпочитайте прахообразна пудра, защото тя се нанася равномерно, а излишъкът се маха лесно. Използвайте специални пухчета или четки, а не гъбички. Започнете от челото и средната част на лицето. По Т-зоната (брада, нос и средата на челото) трябва да прекарате четката няколко пъти, защото там се намират най-много мастни и потни жлези. След това с леки странични движения поставете пудра на бузите и скулите. Не забравяйте шията и деколтето. После с чиста четка отстранете излишъка.

Компактната пудра си струва да ползвате само за поправка на грима, защото е много сложно да се разнесе равномерно. Ако кожата ви лъсне през деня, притиснете към тези участъци козметична салфетка, за да попиете мазнината. След това нанесете на малки порции компактна пудра. Не трябва да триете, за да не повредите вече нанесения слой прахообразна пудра. Може да използвате както влажна, така и суха гъбичка, като по този начин контролирате степента на покритие – колкото е по- влажна гъбичката, толкова повече пудра слагате.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар