Повече не мога да понасям тормоза на майка си!


Знае, че със съпруга ми нянаме възможност да се отделим и издевателства

Аз съм на 27 години, омъжена съм от 5 години и със съпруга ми живеем при моите родители. В началото всичко вървеше добре, но изведнъж майка ми се промени много и започна да ме тормози психически. Тя още от малка ме тормозеше, но не толкова много.

Когато се омъжих, всичко бе прекрасно и си мислех, че най накрая е осъзнала, че не трябва така да се държи с мен, но уви, всичко беше за кратко. От няколко месеца насам всеки ден има скандали, постоянно крещи по мен, гони ме от вкъщи и т.н. Гледам да не й се мяркам пред очите, но и това не помага – влиза в стаята и всичко се повтаря.

По принцип си делим сметките на две, но за кабелната тя не дава нито стотинка, а аз едва смогвам да отделям пари за сметките, гледам да дам за тока защото, ако случайно не дам, тя изобщо няма да го плати и ще го спрат. Не ми дава да ползвам нищо в къщи. Заключва си стаите, за да не влизам там и какво ли още не, просто нещата са твърде много, за да мога да разкажа всичко.

В момента не работя, защото гледам бебето, приятелки нямам, защото всички ме отбягват, или поне така си мисля, не знам. За момента не мога дори да си мечтая за квартира, а колко много искам да си живея спокойно и да знам, че няма кой да крещи по мен, да се прибирам с радост и т.н. А к мъжа ми се разбираме прекрасно и знам, че ще сме най-щастливите хора, ако ичаче собствен дом, но просто за момента е невъзможно. И тя го знае…

В. С., Бургас

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар