Нумеролози съветват: Изберете дрехи според личното си число

Правилно подбраният тоалет гарантира успешна кариера и повече късмет

Нумеролозите твърдят, че числата имат огромно значение в живота на човека. Те показват каква съдба му е предначертана, но също така дават известни насоки за благополучие, просперитет, здраве и т.н. Оказва се, че и дрехите в гардероба са зависими от тях. Ако искате например да си гарантирате успех в службата или да предизвикате късмета към по-добро, трябва да носите тоалет, съобразен с личното си число. Съберете всички цифри от датата, месеца и годината си на раждане, след което сведете полученото двуцифрено число до едноцифрено, отново чрез събиране на цифрите.

дрехи

Изберете правилните дрехи

Единствените изключения са 11 и 22, които остават такива, каквито са. А ето какво е препоръчително да обличате според личното си число.

1. Единицата обича да бъде забелязвана и мрази да стои в ъгъла – в буквалния и в преносния смисъл. Този тип хора трябва да носят ярки, цветни дрехи. Геометричните принтове са много подходящи за тях.

Да избягват: Сиво и онези модни тенденции, които носи всяка втора жена на улицата.

2. Двойката е женствено число, затова и хората, които го имат, са нежни, фини, кротки и никога не повишават глас. Ще им върви, ако избират дрехи в пастелни цветове и кройки, които изящно следват силуета.

Да избягват: Сигналните и изобщо твърде ярките цветове, както и геометричните аксесоари.

3. Тройките са контактни, енергични и се чувстват прекрасно, когато са заобиколени от много хора.
Минусът им е суетата. Добре е да се обличат многоцветно, защото имат вродена интуиция за добри комбинации на различните багри.

Да избягват: Аксесоарите. Те са слабото им място, тъй като ги обожават и често прекаляват с тях.

4. Четворките са родени атлети, поддържат лесно форма и изглеждат добре. Но като цяло са сухари. Идеалните дрехи за тях са не спортните, а деловите, тъй като по-точно изразяват същността им и така ще бъдат по-добре оценени. Костюмите им трябва да са изчистени, от хубави платове и в умерени тонове: черно, сиво, бяло, синьо.

Да избягват: Масовата мода, бижутата и ярките цветове.

5. Петиците печелят приятели с невероятното си чувство за хумор, но пък срещат затруднения при общуването с другия пол, тъй като обикновено не са с перфектна физика и се налага да крият някои дребни или по-сериозни свои недостатъци. Това обаче може лесно да бъде преодоляно с помощта на подходящите дрехи. Те трябва да са ярки и с кройка, която да прикрива несъвършенствата.

Бижутата са много подходящи, тъй като също скриват или отвличат вниманието от проблемните зони.
Да избягват: Едноцветни дрехи и строги костюми.

6. Шестиците са изключително спокойни натури, родени дипломати и любители на природата. Такива трябва да са и дрехите им: практични, от естествени материи, с цветове и десени, вдъхновени от растенията.

Да избягват: Ярките цветове и ексцентрични тоалети.

7. Седмиците са сред най-елегантните. А най-интересното е, че дори да имат недостатъци, те умеят да ги прикриват и по никакъв начин това не повлиява на самочувствието им. Ще изглеждат още по-добре, ако заложат на нежни цветове и меки материи, пише „Жуpнaл“. Добре им стоят и флоралните десени. Те са от малкото, които спокойно могат да носят и ярки цветове, но трябва да внимават при комбинациите.

Да избягват: Крещящите цветове, грубите материи и сигналните комбинации.

8. Осмиците са сред най-преуспелите. Те умеят и обичат да бъдат шефове. Но в същото време са дружелюбни и хората ги обичат. Трябва да носят изискани дрехи от скъпи платове, за да си личи отдалеч високата им класа. Ако добавят и един стилен марков аксесоар, би било чудесно.

Да избягват: Конфекцията, евтините бижута и дрехите „от сергия“.

9. Деветките са артистични, купонджии по душа, емоционални и импулсивни. Имат много елегантни ръце и не трябва да ги крият. Подходящи за тях са артистичните дрехи, ярките цветове, както и много аксесоари. Особено ако са такива, които привличат погледа на околните върху ръцете им.

Да избягват: Строгите костюми, бижута около лицето и дръзките цветови съчетания.

11. Хората с такова число са одухотворени, вглъбени, концентрирани и сякаш живеят в свой собствен свят. Подхождат им дрехи в пастелни нюанси, с елегантна кройка и от качествена материя.

Специално жените ще подчертаят красотата на лицето си, ако увият около шията си фин шал, без значение на формата и размера.

Да избягват: Ярките цветове, конфекцията, многото бижута.

22. Това число говори за свободолюбив дух, откритост, енергичност, склонност към риск, но и устойчивост. Добре би било в гардероба да преобладават дрехите от естествени материи в топли цветове.

Да избягват: Бижутата, строгите костюми, студените нюанси, както и черния цвят.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар