Безименен пръст – какво разкрива той за вашия характер?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Безименен пръст – Слънце, Аполон

безименен пръст
Слънчевите хора са способни да сгряват сърцата на другите, да водят към светлина, да сеят добро. За тях са характерни лекота на възприемане на живота, желание да радват другите. Такива са „настройките“ на светилата. Аполон отговаря за творческите способности на човека, за умението да твори прекрасно.

Прекалено дългият безименен пръст свидетелства за извънредно тщеславие, позьорство, стремеж към богатство, хазарт, повърхностност, натруфеност.

Късият безименен пръст означава недоверие и неприязън към света, апатия, нежелание да се откроиш от тълпата.

Безименнният пръст говори за взаимоотношенията на човека със социума. Правият пръст означава стабилни отношения с околните. Извитият е признак на жертви, сигнализира за конфликтни ситуации в живота на човека. Ако пръстът е извит в първата става, може би притежателят му е бил подложен на натиск или насилие в детството. Ако е в района на втората става, то конфликтът с обществото е възникнал след 40-ата годишнина. Това биха могли да бъдат всякакви нещастия, причинени от околните – предателство, криминални ситуации, развод и т.н.

В редица случаи този признак може да свидетелства и за самоотверженост и горещо желание да се служи на хората. Пръстенът на безименния пръст означава „обърнете ми внимание“. Венчалната халка – гордост заради брака.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар