Четири изобретения, които никога няма да бъдат използвани

Тези четири изобретения, колкото и полезни


ЛЕЧЕНИЕ НА СЪРДЕЧНОСЪДОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Тъй като сърдечносъдовите заболявания са водещият убиец на хората по цял свят, трудно можем да си представим, че един ден ще се появи напълно работещо лечение. Това е едно от тези изобретения, които са получили отказ, тъй като са вървели против текущия режим на лечение на сърдечносъдовите заболявания по онова време.

По данни на Американската медицинска асоциация това дискредитира не само самото лечение, но и лекарите, които стоят зад него. Тяхното заявление открито опровергава факта на документираните случаи на болести на сърцето, които са излекувани благодарение на „единната теория на сърдечносъдовите заболявания на човека“. Но някои пациенти със сърдечна недостатъчност, които са опитали лечението, съобщават – колкото и да е странно – за влошаване на своето състояние.

КОНОПЕНО БИОГОРИВО

Конопът, който погрешно е приеман за марихуана, винаги се е славел с лоша репутация сред хората, които не разбират истинските му преимущества. От него се извлича огромно количество етанол. Но тъй като е приеман за марихуана, започват да извличат етанол от царевица. Въпреки това заводът за производство на конопен етанол би бил много по-ефективен от царевичния и ще е по безвреден за околната среда.

УСТРОЙСТВОТО НА РАЙФ

През 1934 г. Роял Райф създава машина за борба с рака. По онова време ракът е смятан за родствен на вирусите. Затова Райф създава лазерен лъч, способен да атакува определени инфектирани клетки и да ги унищожава. Що за глупост, ще си помислите. Но това лечение оставя след себе си 14 документирани случая на лечение на пациенти в терминален стадий на рак. Но когато Райф отказва да сътрудничи с ръководителя на Американската медицинска асоциация, организацията полага всички усилия да дискредитира неговия подход.

Сега е очевидно, че няма никаква документация, която окончателно би доказала, че АМА е участвала непосредствено в борбата с този метод на лечение. Райф обвинява Асоциацията в сговор с други медицински организации. Но съдейки по всичко, няма никакви независими потърждения, че лечението му е сработило.

ТРАНСПОРТ С ВОДА

Колкото и да е чудно, съществуват десетки работещи прототипи транспорт, който може да работи с вода. Разбира се, няма нищо чудно, че никой автопроизводител не се занимава сериозно с тях.

Един от най-известните автомобили от този тип представлява бъгито, създадено от Стен Майер. Това удивително изобретение може да измине до 43 км с литър вода. Колегите и близките на Майер казват, че върху него е оказван силен натиск да продаде патента си и да прекрати изследванията с водни машини. Но той отказва. И макар че след това същите те твърдят, че той е отровен заради отказа си да се подчини на големите нефтени компании, известно е, че Майер умира внезапно от аневризма на мозъка.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар