Гаджето ми има ужасна компания. Какво да правя?

Това наистина е проблем. Но преди да пристъпиш към разрешаването му, е добре да си отговориш на един важен въпрос


Дали не харесваш приятелите на гаджето си по обективни или по субективни причини? Ако това са хора, които пият много, посягат към наркотици, държат се глупаво и неразумно с другите хора, предприемат често рискове, имаш всички основания да не ги харесваш. Много е важно дали твоят/а приятел/ка е част от всичко това. Ако да, по-добре изчезвай и забрави за него/нея. Ако не можеш, ако се влюбен/а, ако нямаш сили и воля да го/я напуснеш, направи всичко възможно да предложиш нова, по-интересна компания. Но не ставай част от тази.

За щастие по-често се случва да не харесваш хората около половинката си по някакви по-лични причини. Тук трябва да си помогнеш сам/а.

Лоша компанията е като лоша черта от характера. Ти си наясно, че перфектни хора няма и че ако обичаш някого, трябва да го приемаш с всичките му кривини. Ако приятелите на гаджето ти са основният му/й кусур, ти си голям късметлия. Все пак се опитай отвреме навреме да си с тях и да се впишеш в средата им. Хората често ревнуват близките си приятели и когато около тях се появи нов елемент, те не го приемат, вярвайки подсъзнателно, че това ще го накара да изчезне. Бъди упорит/а, ако държиш на половинката си. Няма нужда да се под-мазваш на никого, просто разкрий най-доброто от себе си.

Не се настройвай негативно, не търси само отвратителните черти от техните характери. Точно обратното – постарай се да видиш хубавото у всекиго. Освен това никой не обича цупливи и надменни същества. Ако ти имаш ведро и забавно поведение, вероятността да бъдеш приет/а е огромна. Може да си помогнеш, като приобщиш и свой приятел/ ка – така ще се чувстваш по-уверен/а.

Няма нужда всичко да се случва на тяхна територия. Направи купон, покани ги, запознай ги със своите приятели. Когато хората се веселят, по-лесно чупят леда помежду си.

Не се насилвай да ги харесаш от раз. Дай си време да свикнеш с тях. В никакъв случай не искай от гаджето си да се отказва от своите приятели заради теб. Това, че той/тя е готов/а или не да го направи, не означава, че те обича повече или по-малко. Ще е тъпо да го загубиш заради някакви странични хора,
нали?

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар