Кармичната задача на девите – смирение и вселенски уроци

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Девите се раждат, за да се научат, че всич­ко на този свят вече е направено и ни остава само да го признаем


Девата може да събуди своето Висше Аз, когато разбере, че в света има съвършенство, когато се научи да приеме, че нещата, които се случ­ват, са необходими, че всичко има свой Висш смисъл.

Необикновеният ум дава на Девата възмож­ност максимално да из­ползва съществуващите възможности (вместо да се оплаква от живота). Постепенно тези хора трябва да разберат мъд­ростта на Вселената – в това се състои главната им кармическа задача.

Светът рядко оправ­дава очакванията ни. Затова, ако разчита, че околните и самият жи­вот, Девата се обрича на постоянни разочарова­ния.

Същото важи и за придирчивостта на Девите. Те трябва да се от­кажат от дребнавостта в полза на трезвата и не- предвзета преценка на случващото се. Тогава и животът им ще стане по-щастлив.

Девите трябва да за­помнят, че в работата трябва да постигат успе­хи, а не съвършенство. Откритостта на сърцето и чувството за хумор ще им помогнат да видят смисъла на съществу­ването и да получат радост от живота. Често тези хора се отнасят прекалено меркантилно към работата си, опит­вайки се да спечелят колкото се може повече, но пренебрегват усъвър­шенстването на интелекта и духовността.

По този начин натрупват негативна карма.

Понякога Девата по­ема прекалено голяма отговорност, стараейки се да помогне на някого на всяка цена. И забра­вя, че всеки има своя съдба и свои кармични задачи. Стараейки се да реши проблемите на другите, хабейки време и енергия, тя се намес­ва в хода на съдбата на тези хора. Докато всъщ­ност трябва да позволи на Бога да лекува света, да се научи да не въз­препятства естествения ход на събитията.

Девата трябва да разбере, че всеки човек има право на собстве­ни грешки и има пра­во да се учи от тях.

Раздразнителността, чувството на обида, неувереността в себе си, нетърпението са признаци, че Девата се е отклонила от правия път. Когато спокойно (а най-добре с любов) наблюдава действията на другите, тя се съединява с онази част от своята душа, която знае как може да се постигнат най-добри резултати във всичко.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар