Едвин Сугарев с изненадващи изяви по нашето Черноморие?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Някогашният гладуващ дисидент Едвин Сугарев, който преди две години се облажи с поста консул в Ниш, се завърна в България, за да изкара лятната отпуска по негов вкус.

Едвин Сугарев

Като заклет нудист консулът в западната съседка, искал да се разхвърля дибидюс на плажа, както обича, но не смеел да мандахерца срамотиите си в Сърбия, затова и решил да си кара морската почивка както майка го е родила на нашето Черноморие. Сугарев нямал притеснения да се съблича заради добрата си фигура, която поддържа с веганска диета. Открай време политикът не яде месо, често не опитва дори сирене и кашкавал и затова по него няма и един излишен грам.
Репортер на „Таблоид“ обаче засече преди дни дипломата да пазарува в хипермаркет на една от големите чужди вериги.
Едвин изглеждал великолепно, в елегантен светъл костюм, както приляга на дипломат от неговия ранг, и премина по щандовете със сирене и кашкавал, откъдето накупил по няколко вида деликатеси, явно за многолюдното семейство. Разпозналите видния дисидент от 90-те веднага коментираха, че Едвин може да е започнал да яде месо и кашкавал, но Сугарев не обърна никакво внимание на щанда с мръвките. „Явно пазарува за семейството, все пак има 6 деца, макар и вече пораснали“, шушукат около него посетители на хипермаркета. Навремето, през 1991 г., дисидентът обяви гладна стачка, като искаше оставката на президента Желю Желев.
Сугарев гладува и преди 4 години в знак на протест срещу кабинета „Орешарски“. Днес Едвин в ролята на дипломат няма вид на човек, който гладува, и дори спазвайки собствените си странни диети, изглежда много добре за годините си. На 63 демократът изглежда поне с десетилетие по-млад и енергичен от връстниците си.
Между някогашния неугледен дисидент, приличащ на клошар, и днешния Сугарев – елегантен, самоуверен и спокоен, разликата е от земята до небето, отчитат всички, които познават бившия зам.-шеф на СДС от зората на демокрацията.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар