Надникнете в бъдещето като направите тези гадания с огледало

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Огледалото е чувствителен инструмент, затова трябва да се гадае в пълна тъмнина


Трябва да сте без електрическо осветление, използвайте само светлината на свещи, в тишина и самота. Не привличайте в гаданията приятели и близки, а ако в краката ви постоянно се върти домашният любимец, изведете го от „гадателното” помещение.

„Компания” за огледалните гадания се допуска само в случай че гадаете на друг човек, но трябва да присъствате само вие, този човек и огледалата – никакви странични свидетели.
Разпуснете косите, разкопчайте коланите -колкото по-свободни са дрехите, толкова по-лесно ще премине „срещата с отвъдното”.

Трябва да разполагате под ръка с хартия и молив-виденията невинаги са праволинейни, често се налага символите да се разшифроват по-късно.

ГАДАНИЕ ЧРЕЗ ВОДА

Запалете три свещи-две обикновени, една плуваща. Налейте вода в прозрачен съд. Сложете от двете му страни двете свещи, а плуващата пуснете във водата, зад него сложете огледалото.

Погледнете в огледалото през съда.
на сенките на образувалите се фигурки:

– човек – среща с влиятелен непознат;

– цвете – очаквайте подарък;

– легло – пазете се от болест;

– пръстен – скоро омъжване или годеж;

– лодка – пътешествие или делово пътуване;

– дърво – раждане на дете;

– облак – мечтите ви няма да се осъществят.

ГАДАНИЕ „ДЪЛБОЧИНАТА НА ПОДСЪЗНАНИЕТО”

Пригответе три огледала с различен размер и 12 свещи. Поставете най-малкото огледало срещу средното, а най-голямото-зад малкото – с лице към средното. Поставете по шест свещи покрай огледалата, запалете ги и се вгледайте внимателно в образувалия се коридор. Позволете на мислите си да текат плавно, не се настройвайте специално на нищо, нека подсъзнанието ви само извади от коридора символите, които имат значение. Това, което запомните, ще предвещава бъдещето. Тук ще са ви необходими хартия и молив-щом завършите сеанса на гаданието, запишете това, което се е врязало в паметта ви, и едва след това пристъпете към тълкуване. И помнете, че ако видите няколко символа едновременно, трябва да ги тълкувате свързано, а не поотделно.

ТЪЛКУВАНЕ НА СИМВОЛИТЕ

• Момче – успех в делата и във финансите.
• Гризачи – напразни грижи.

• Лебед – вярна любов.

• Гарван – неприятности в деловата сфера и клюки, както и лоши новини.

• Гълъб – нова любов.

• Старец – големи дългове и бедност, предупреждение срещу разточителност.

• Мъж – неуспехи в личния живот.

• Булка – за омъжените: изневяра, за неомъжените: предложение.

• Чиния – нечия помощ.

• Подкова – щастлив случай.

• Гадаещият – радостно известие.

Гадайте на огледала, любувайте се на себе си, но помнете, че този загадъчен предмет изисква уважение, а ако се повреди, то е завинаги. Не пазете у дома такова огледало – то е поело в себе си някаква беда и вече не е в състояние да генерира нещо хубаво.

Купувайки си ново огледало, се запознайте с него – щом го поставите на подходящо място, заведете при него всички от домочадието и ги помолете да се усмихнат – първото впечатление е най-трайно; огледалото ще ви запомни всички усмихващи се и в дома ви ще царят доброта, радост и веселие. А вие ще се сдобиете с още един домашен талисман и амулет…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар