Това са най-големите митове за любовта (някои от тях са разрушителни за отношенията)

алкогард промоция

Любовта е обвита с много митове. Някои от тях са разрушителни за отношенията. Избрахме част от тези заблуди и разучихме могат ли да представляват някаква опасност.

Ревнува, значи обича

Иначе казано: мъжът ви е спретнал поредния скандал, като ви е видял да говорите със съседа? Забранява ви

любов двойка

Любовта е обвита с какви ли не митове

да слагате блуза с дълбоко деколте, контролира всички ваши разговори и есемеси? Всичко това са проявления на силна любов.

Не е точно така. Ревността наистина може да е проявление на силно чувство… за собственост. Мъжът, който ревнува, може да приема жената като част от своя личен капитал: къща, кола, жена… И ако ревността стане патологична, може да се окаже дори опасна.

Вашето психическо здраве може да е заплашено, ако любимият непрекъснато твърди (за да ви лиши от увереност), че сте недостатъчно красива, глуповата, ненужна за никого освен на него.

А би могло… Когато истински обичащият мъж забележи, че друг кавалер флиртува с неговата партньорка, изпитва гордост: избрал е най-добрата. Тя е негова, въпреки че се харесва на всички. Но дори само мислите за възможна физическа измяна действително могат да го доведат до състояние на лудост. Не дразнете партньора си заради каприз: не бива да има никакви намеци за възможен сексуален контакт с други мъже.

Любовта е вечна

Иначе казано: ето го – единствен и неповторим. Грижовен, нежен, щедър, сексапилен, готов да ви носи на ръце и ежедневно да воюва за вашето признание!

Не е точно така. В началото в кръвта бушуват хормоните на щастието и любовта – окситоцин и вазопресин.

Тяхното отделяне се усилва по време на нежните докосвания, страстни прегръдки и ласкави погледи. Ако отношенията се оставят на самотек, след около три години действието на тези стимулатори се притъпява.

Пък и съвместното съжителство е тежко изпитание за неукрепналата връзка на двойката, пише „Журнал“. Оказва се, че „принцът“ небрежно разхвърля навсякъде мръсните си чорапи, отказва да мие съдовете и не затваря пастата за зъби! И като вижда половинката си всеки ден, престава да я глези и да й купува цветя.

Постепенно розовите очила изчезват и се сменят от маската на гнева и постоянното раздразнение – тогава вече започва търсенето на нови впечатления в обятията на нов партньор.

А би могло… Наслаждавайте се на всеки ден заедно. Учете се да общувате. За да прекарате с човека до себе си по-голяма част от живота си, трябва не само да го обичате, да искате да сте близо до него, но и да го уважавате, да го разбирате, да го приемате с всичките му предимства и недостатъци. А това си е тежък труд.

За да поддържате изработката на хормоните окситоцин и вазопресин, внасяйте в живота си елементи на игра и създавайте свои собствени приятни ритуали. Например започвайте неделната сутрин с бой с възглавници, а в петък може взаимно да си правите релаксиращ масаж.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар