Направете си сами талисман за здраве!

Според антична легенда високо-високо на Олимп живеят боговете

Един ден им станало непоносимо скучно и решили да създадат човека и да го заселят на земята. „А с какви качества да го надарим?”, замислили се небесните жители. „Човекът трябва да е умен”, казал един. „А аз искам да е силен”, добавил друг. „И абсолютно здрав!”, предложил трети. „Но ако човекът притежава всички тези качества, той ще стане като нас. Важно е да скрием най-главното – здравето. Нека да се постарае да го открие”, предложил един от боговете. Дълго се съвещавали къде да скрият здравето. Накрая стигнали до съгласие и го скрили… у самия човек. Оттогава хората не престават да се опитват да открият и запазят безценния дар на боговете, но далеч не всички успяват.

Обикновено не се замисляме за здравето си, докато не започнем да го губим. А в предверието на пролетта е много важно да запазим доброто самочувствие. Това може да стане с помощта на древните символи, които хилядолетия наред са помагали на хората да укрепят здравето си. Талисманът на здравето трябва да се създава в период на растяща Луна и колкото по-близо до пълнолунието, толкова по-добре!

Ще ви е нужна керамична чаена чаша. Купете я специално за ритуала. Както и парче червен плат с размери на голяма носна кърпа. (Все още сме в годината на Червената огнена Маймуна и скоро ще настъпи Годината на Червения огнен Петел -затова червеният цвят е актуален и през тази, и през следващата година.

Освен това той е цветът на силата, която прогонва всяко зло.) Добавете и 12 семки от лимон (те ще ви предпазят от уроки и ще укрепят аурата ви), 8 парченца кора от портокал, нарязани на квадратчета 1 х 1 см (те ще се справят с депресията и ще ви подарят оптимистично настроение), кехлибар, тюркоаз, ахат по избор (всеки от тях укрепва здравето); супена лъжица неизчистени кедрови ядки (ароматът на кедър е лечебен и премахва от биополето негативната енергия, а кедровите черупки защитават от всичко, което може да ви навреди); малък флакон етерично борово масло (борът е главният символ на здравето, дарява дълголетие и помага да придобиете сила и енергия дори и в най-сложните ситуации).

ПРИГОТВЯНЕ

Новата керамична чаша се измива, подсушава се и се опушва с тамян, пелин или плодове от хвойна. Запалете зелена свещ. Поставете в чашата изброените съставки, като произнасяте: Изпълвам се със здраве! Излъчвам младост и красота, дълголетие и сила! Така е и така да бъде!

Покрийте чашата с плата и я оставете на масата до сутринта. Изчакайте свещта да догори напълно и си легнете да спите. На сутринта свалете плата и прехвърлете върху него съдържанието на чашата, след което завържете кърпата на възел. Всеки ден пийте чай, вода или сок от тази чаша. Не позволявайте никой да се докосва до нея: тя е личният ви талисман! Скрийте възела на здравето, а при пътуване винаги го взимайте със себе си.

При всяко пълнолуние обръщайте чашата, развързвайте възела, изваждайте етеричното масло от кедър и нанасяйки на дъното й три капки, като го разтривате с показалеца по часовниковата стрелка, произнасяйки заклинанието, „формулата на здравето” трябваща се произнася и в моментите, когато наливате в чашата напитка и я поднасяте към устните си. Сега главният дар на боговете постоянно ще е в ръцете ви!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар