Суперточна нумерологична прогноза за 2017-та година

алкогард промоция

Всяка година носи своя енергетика. Прогнозата за конкретен човек се определя въз основа на неговата рождена дата


Съберете числата, които я съставят – на деня, месеца, годината.

Ако например сте родени на 29 април 1991 г. (29.04.1991), получавате:

2 + 9 + 0 + 4 +1 +9 + 9 + 1 = 35. Двуцифреният резултат се свежда до едноцифрен отново чрез събиране:.
3 + 5 = 8. Така се получава персоналното число на раждане за нашия пример.

След това трябва да съберете числото на 2017 г.с персоналното число на раждане. В случая 1 (числото на 2017 г.: 2 + 0 +1 + 7 = 10 = 1+0 = 1) + 8 (персоналното число на раждане) = 9. Ако се получи двуцифрено число, отново го свеждате до едноцифрено чрез събиране.

ЗНАЧЕНИЕ НА ЧИСЛАТА

1 – Доста успешна година, ако не стоите със скръстени ръце. Движете се напред, дерзайте и ще постигнете успехи и в любовта, и в кариерата. И не се тревожете особено, че парите не идват при вас бързо: запасете се с търпение и всичко ще се подреди.

2 – Годината не предвещава никакви неприятни изненади. Вашата задача е да не се намесвате в конфликти. Успехът ви в много отношения ще зависи от това колко умело изграждате отношенията с околните и с колегите си.

3 – Най-подходящото време да се покажете като незаменим служител – началството ще го оцени. Добри перспективи за тези, които искат да започнат собствен бизнес. Най-важното за вас е правилно да изберете партньорите си. Не вярвайте на красиви обещания, а проверявайте и най-дребните детайли.

4 – Не разчитайте на чудо: както се потрудите сами, такава ще бъде и наградата ви. А за да е тя висока, правилно разпределете силите и времето си. Ако някой ви предложи помощ или съвет, възползвайте се.

5 – За решаването на поставените задачи ще са ви необходими креативен подход, умения и доза изобретателност. Не се доверявайте на тези, които ви обещават големи пари почти без никакви усилия. Помнете, че безплатно е само сиренето в капана за мишки.

6 – Напълно спокойна и хармонична в сравнение с предишната година, при условие че добре сте се потрудили. Ако сте лежали безгрижно на дивана, няма да има какво „да пожънете“. Отделете повече време за творчество и саморазвитие.

7 – Благоприятна година за всякакви новости: можете да си намерите ново хоби, да смените работата или местожителството си и дори да откриете нова любов. Главното е добре да обмислите последствията, преди да се решите на глобални промени.

8 – За вас 2017 г. ще бъде време на обучение – във всякакъв смисъл. Запишете се на курсове за повишаване на квалификацията, усвоявайте нова професия, изучавайте чужд език или се заемете с танци – всякакви занимания и навици ще са ви от полза.

9 – Не бива да правите резки движения или да кардинални промени. Решавайте текущите проблеми, повишавайте професионалното си ниво, занимавайте се с личния си живот. Главните промени за вас предстоят.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар