Пророческите сънища – защо имаме нужда да предсказваме бъдещи събития?

Съвременната наука не може да даде убедително обяснение за природата на истински пророческите сънища

sanishta

Пророческите сънища са едни от най-объркващите и вълнуващи сънища, които е възможно да има. Сънуването на бъдещето е рядко, и то не се случва на всеки. Но когато се случва, така се предоставя неочакван шанс да видите предварително вашите действия съответно, или да се предотвратите катастрофа, или да си направите планове за непредвидени ситуации. В други случаи, обаче, пророческите сънища се отнасят до събития, които не са свързани с живота на сънуващия, и не е ясно какво сънуващия трябва да направи, за да помогне. Понякога, пророческите сънища, изглеждат ясно, предназначени да позволят на сънуващия да предприемат подходящи действия. В други случаи, изглежда, че сънуващият е просто осведомен и е получил някаква визуализация, така да се каже, на събития, които е малко вероятно да се случат.

Разбира се, личните пророчески сънища са естествено по-значими за сънуващия от пророческите сънища за общи събития. И тези пророчески сънища, може да бъде трудно да се разберат, защото са объркващи. Символите, които сънуваме са важни за тези видове сънища. Например, може да бъде много объркващо да имате пророчески сън, че сте бременна, ако не сте женен или в една връзка, и нямате никакво намерение да забременеете, и сте в една точка от живота си, когато едно бебе би провалило си плановете и стремежите ви.

Медици, психолози, философи и биофизици имат собствени версии за механизма на подобни съновидения. Но нито една от тях не издържа на критика. Въпреки това да се отрича способността на човека да надниква в бъдещето насън, е нелепо. Прекалено много доказателства, в това число и документирани, потвърждават феномена на съществуване на подобна биологическа „машина на времето”.

Този факт кара съвременните физици да преразгледат природата на времето като линейна и непрекъсната. Защото, ако съществува информация за бъдещето, значи това бъдеще някъде вече е настъпило. Напълно вероятно е квантовата физика днес да стои на прага на революционни открития в областта на структурата на системата „пространство – време“. А това ни дава надежда, че някога ще можем по собствено желание да надникваме в бъдещето и съзнателно да го управляваме…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар