7-те ТОП тайни на супер симпатичните хора

С нашите съвети можете съвсем лесно да станете доста пo-харесвани от другите и да спечелите хората на своя страна.

1. Открийте силната си страна!

симпатични хора

Открийте силната си страна

Всеки има качества, които го правят симпатичен на околните. Едни от нас са чудесни слушатели, други са най-веселите личности, които познаваме, трети са „добрите самарянки“. Открийте вашата силна страна и я извадете на показ! Така ще спечелите повече точки пред другите.

2. Победете своята плахост!

Всяка трета жена смята себе си за доста плаха. Но по-освободеното държание и доброто самочувствие могат да се тренират. Решете примерно да проведете разговор с непознат (шофьор на автобус, касиерка или продавачка в супермаркета, някой пред вас на опашката).

Или се изправете да защитавате идеите си пред колегите в работата си или пред приятелите си, като не се поддавате на натиск. Ще видите, че е по-лесно, отколкото си мислите.

З. Обградете се с мрежа от благотворно влияние!

Завързвайте нови запознанства и контакти по възможност само с хора, които ви влияят благотворно и са добронамерени към вас. Приятели, колеги и роднини, които вярват във вас, във вашата сила и имат добро мнение за вас, пише „Журнал“. И ефектът е: ще получавате много изпращани сигнали за симпатия от заобикалящите ви, а това ще е именно магичният еликсир, който ще ви накара и вас да излъчвате симпатия към околните.

4. Показвайте се такива, каквито сте!

Не играйте заучени роли, това в дългосрочен план обикновено не свършва добре и другите не го приемат с доверие. По-добре бъдете такива, каквито сте, автентични! И още нещо – научете се да казвате „не“! Но приятелски настроени и с усмивка. Това ще ви направи по-симпатични. Който например помага, но намръщено и без да иска, губи повече симпатии на околните.

5. Настройте се на същата вълна

Това важи най-вече, когато се запознавате с някого – говорете само за това, което интересува и двама ви. Това може да е последният епизод на сериала от миналата седмица или преживяванията от отпуската.

Причината: ние харесваме повече хората, които имат същите предпочитания като нас. По-добре не започвайте с клюки и не говорете за политика.

6. Подобрете езика на тялото!

Добре е да знаете – по-добре да сме еднакви, отколкото да изглеждаме добре. По-симпатични изглеждат онези, които дискретно копират жестовете на събеседника си. За добрата мимика важи следното: лека усмивка, открит поглед.

Гледайте в очите този, с когото говорите, но не по-дълго от 3-4 секунди. Иначе ще изглеждате неискрени или пък прекалено настойчиви.

7. Променете държанието си!

Научете се да се отнасяте към хората, сякаш те са нещо „особено“ (изключително). Поздравявайте всеки приятелски, най-добре е да го назовете и по име, ако можете.

Питайте винаги как е той или тя, слушайте внимателно, когато разговаряте, и се сбогувайте любезно с „всичко хубаво, до следващия път“. Така хората ще ви харесват и ще се радват да ви видят отново.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар