Как трябва да се обличаме, за да се харесваме на мъжете?

На кого всъщност искаме да се харесаме с дрехите, които всяка сутрин грижливо избираме от гардероба си. На мъжете? На другите жени? Или сами на себе си?

Сигурно всяка жена поне веднъж в живота си е изпитвала неудобството от това цял ден да е мислела, че е в прекрасен външен вид, хвалена от приятелките и колежките си, вечерта да чуе от любимия: „Как си облякла

дрехи

Избирайте дрехи, които подчертават женския ви силует

този парцал?“ Дрехите, които носим и се харесват на другите жени, и дрехите, които се харесват на мъжете, явно са две съвсем различни неща.

Докато ние, жените, оценяваме в един тоалет оригиналността, въображението и това, че е в крак с актуалните модни течения, единственото условие дрехите ни да се харесат на мъжете е да изглеждаме в тях наистина като жени.

Какво се харесва на жените?

Когато избираме дрехи, с които да отидем на работа или за среща с приятелки, определено трябва да наблегнем на женския поглед към визията. Според психолозите ние непрекъснато, съзнателно или несъзнателно, се сравняваме една с друга.

Жената отсреща играе за нас ролята на огледало, в което да надникнем и да преценим какво още можем да „вземем назаем“ и да пробваме върху себе си, или каква комбинация в никакъв случай да не опитваме.

Този факт се използва елегантно и в повечето модни бутици. Когато се подреждат и аранжират пробните кабинки, огледалата в тях често са разположени така, че погледът ни, искаме или не, често се спира и върху останалите клиентки и дрехите, които пробват те. А няма по-добра реклама за една дреха от тази, която видим върху някоя приятна жена с хубава фигура.

Какво харесват мъжете?

Да се харесаме посредством облеклото си на мъжете, общо взето е доста по-лесна задача. Достатъчно е просто да изберем от гардероба си дрехи, които подчертават женския ни силует. Да не забравяме и да избягваме прекалено оригиналните модели, които често им изглеждат смешни и дори гротескни.

Трябва да имаме предвид, че модните течения през годините са толкова познати на мъжете, колкото на нас световните първенства по футбол, пише „Журнал“. Ако примерно облечем нещо от осемдесетте години на миналия век, което в момента модните трендове отново връщат по подиумите, в очите на противоположния пол ще изглеждаме странни и старомодни – те няма как да знаят, а и ще ни е трудно да ги убедим, че се опитваме да сме в крак с последната мода.

Най-простото решение често се оказва и най-добрият избор – обикновени джинси и блузка или пък семпла рокля, следваща извивките на тялото ни, и обувки на средновисок ток са напълно достатъчни, за да се харесаме на мъжете около нас.

Имайте обаче едно наум – всичко трябва да е премерено. За да се харесате на един мъж, в никакъв случай не трябва да се обличате като лека жена. Той много повече ще оцени умерения стил, дори ако това касае дължината на прическата или количеството грим по лицето ви.

Всичко, което по някакъв начин е екстремно и прекалено, ще отблъсне представителите на срещуположния пол. Това важи и за двете крайности – както много високите токове, прекалено късите поли и тоновете грим, така и дрехите с два-три номера над размера ни, широки ризи и панталони, в които се губят очертанията на тялото ни.

Едно интересно изследване установява, че стилът ни на обличане се променя с течение на менструалния ни цикъл. В периода на овулацията – дните, в които има най-голяма вероятност да забременеем, много по-често се обличаме според вкуса на мъжете, за да подчертаем тялото си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар