В колко часа е най-добре да ставаме?

промоции

Често свързват успеха в живота с ранното ставане

ranno-stavane
Хората, които се събуждат в 6 часа, отдават положителните промени в живота си на този свой навик. Има няколко мотивиращи причини да ставаме рано.

Имаме време да анализираме действията си. Много хора не могат да постигнат целите си, тъй като не успяват да се фокусират. Когато денят не започва с анализ на първостепенните задачи, човек не може да си спомни най-важните си цели. А мозъкът работи ефективно именно до обяд. Затова
трябва това време да се намира под контрола на разума, а не само на емоциите.

Чучулигите” имат възможност да планират деня си още преди да тръгнат за работа. По-ранното съставяне на дневен график прави деня по-продуктивен и ефективен.

Утрото е отлично време за работа над себе си. Мнозина се оплакват от недостиг на време за семейството, за развлечения или спорт. Ако ставате в 6 часа сутринта, ще имате време за сутрешна гимнастика. Това ще зареди организма ви хормони, нужни за доброто настроение.

Тези хормони носят радост и предизвикват
еуфория. Сутрешното зареждане с ендорфини съхранява енергията и бодростта през целия работен ден.

Добре е денят ви да започва със закуска. Това е едно от най- важните хранения. Когато ставате рано, няма да я пропускате. Изследванията доказват, че пълноценната закуска се отразява положително на вето. За да може тялото ви да функционира по съответен начин, трябва организмът ви
да се нахрани, особено сутрин.

Какво правят повечето успели хора? Едни започват работния ден в 5.30 ч. Преди да отидат на работа, медитират или тичат по 10 км. Някои сядат зад компютъра и общуват с делови партньори още от 4.30 сутринта. И едва след това закусват.

Вие можете да изпреварите всички. Навикът да ставате рано, ще ви помогне да разкриете своя творчески потенциал и да развиете увереност в себе си.

Нужно е да се научите всички най-неприятни дела и въпроси да разрешавате 8 ч. сутринта. Това ще ви даде възможност да прекарате целия ден с чувството на изпълнен дълг и да сте заредени с енергия. При това този навик снижава нивото на тревога и стрес.

Ако се будите два и половина часа по- рано от обикновено, ще добавите към работния си ден допълнителни 150 минути. За седмица това прави 17,5 часа, за месец – повече от 70 часа, а за година – 840
часа. По този начин получавате 35 допълнителни дни. Изборът е ваш…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар